Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Χρ. Βερναρδάκης: Μέγα διοικητικό και πολιτικό σκάνδαλο η επιλογή διοικητών στις προσφυγικές δομές

Eurokinissi

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για αδιαφανείς διαδικασίες, ανύπαρκτα κριτήρια, εξπρές αξιολογήσεις χωρίς δυνατότητα ελέγχου από τους άλλους υποψήφιους

Την άμεση ανάκληση των διορισμών των διοικητών στις προσφυγικές δομές ζητά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χριστόφορος Βερναρδάκης, κάνοντας λόγο για μέγα διοικητικό και πολιτικό σκάνδαλο.

«Η επιλογή διοικητών στις προσφυγικές δομές συνιστά μέγα διοικητικό και πολιτικό σκάνδαλο. Διαδικασίες αδιαφανείς, ανύπαρκτα κριτήρια, εξπρές αξιολογήσεις χωρίς δυνατότητα ελέγχου από τους άλλους υποψήφιους... Απαιτείται άμεση ανάκληση των διορισμών» υπογραμμίζει ο Χρ. Βερναρδάκης με μήνυμά του στο Twitter.

 

Διαβάστε επίσης:

Διόρισαν διοικητή στη δομή Πύργου συνεργάτη ναζιστικών εκδόσεων

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο ψεύτης κ. Βρούτσης

Θα ήταν χρήσιμο να εξετάσει κάποιος συνολικά τι έχει κάνει και τι δεν έχει κάνει ώς τώρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη, απέναντι στην τεράστια κοινωνική κρίση που προκαλεί η πανδημία. Γιατί αυτό αποκαλύπτει ξεκάθαρα τις προθέσεις της απέναντι στον κόσμο της εργασίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο