Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τρ.Αλεξιάδης: Απέναντι στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης η πλειοψηφία των παραγωγικών και κοινωνικών φορέων (Video)

«Φοροτεχνικοί αποκαλύπτουν ότι υπάρχουν πολίτες που δεν έχουν πάρει ακόμα το βοήθημα των 800 €, επιχειρήσεις δεν έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης, ούτε λαμβάνουν την επιστρεπτέα προκαταβολή», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο αναπ. τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ

Για τις αντιφάσεις των κυβερνητικών ανακοινώσεων που ενώ αρχικά χλεύαζαν τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για δημοσιονομικά μέτρα ύψους 14 δισ. μιλώντας για «λεφτόδεντρα», την επομένη ως εκ θαύματος, ως «σύγχρονοι Μωυσήδες» ανακάλυψαν 24 δισ. τα οποία όμως στην πραγματικότητα είναι λιγότερα από 9, μίλησε ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφωνας Αλεξιάδης σε συνέντευξή του στο OPEN.

«Τα βέλη προς την κυβέρνηση πλέον δεν είναι μόνον από την αντιπολίτευση, αλλά από την πλειονότητα των φορέων και των επαγγελματικών κλάδων. Φοροτεχνικοί αποκαλύπτουν ότι υπάρχουν πολίτες που δεν έχουν πάρει ακόμα το βοήθημα των 800 €, επιχειρήσεις δεν έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης, ούτε λαμβάνουν την επιστρεπτέα προκαταβολή, το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Καθημερινής» και οι ανακοινώσεις της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών (Π.ΟΜ.ΙΔ.Α.) αποκαλύπτουν τον εμπαιγμό που υφίστανται οι ιδιοκτήτες ακινήτων, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ εκφράζει την απογοήτευσή του, ξενοδόχοι μιλούν για θολά σημεία. Φορείς που ιδεολογικά δεν μπορεί κανείς να τους χαρακτηρίσει ως φιλικά διακείμενους προς τον ΣΥΡΙΖΑ, τάσσονται ανοιχτά πλέον απέναντι στην κυβέρνηση, δήλωσε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο ίδιος δήλωσε στη συνέχεια δήλωσε την αντίθεσή του στην επιχειρούμενη κατά 20% μείωση των μισθών που φέρνει η ΝΔ και το οποίο παρά τις κυβερνητικές προσπάθειες να κρύψουν ή να ωραιοποιήσουν τις εξαγγελίες, αναγράφεται και αναλύεται πλέον σε πολλά οικονομικά sites από οικονομολόγους και λογιστές.

Το Σύνταγμα επιβάλλει δίκαιη κατανομή των βαρών και οφείλει να εφαρμόζεται, δήλωσε ο Τρ.Αλεξιάδης, φέρνοντας σαν αντιπαράδειγμα, την εξαγγελλία υπουργού περί βοήθειας σε ιδιοκτήτη μεγάλης αεροπορικής εταιρείας, σε αντίθεση με τα ψίχουλα βοήθειας στον μικρομεσαίο, στον αυτοαπασχολούμενο ή στην κραυγαλέα περίπτωση των μικροϊδιοκτητών ακινήτων και τον εμπαιγμό που υφίστανται με την ανακοίνωση Υπουργού ότι από τα χαμένα μισθώματα θα πάρουν πίσω, κάποτε στο μέλλον, μόνο το 30%.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο ψεύτης κ. Βρούτσης

Θα ήταν χρήσιμο να εξετάσει κάποιος συνολικά τι έχει κάνει και τι δεν έχει κάνει ώς τώρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη, απέναντι στην τεράστια κοινωνική κρίση που προκαλεί η πανδημία. Γιατί αυτό αποκαλύπτει ξεκάθαρα τις προθέσεις της απέναντι στον κόσμο της εργασίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο