Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ν. Ηλιόπουλος: Υπάρχει άλλος δρόμος!

«Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ φωτίζει τα άμεσα και έκτακτα μέτρα που απαιτούνται» επισημαίνει ο επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης

«Να σπάσουμε τον φαύλο κύκλο της χρεοκοπίας. Το έχουμε κάνει στο παρελθόν, μπορούμε να το κάνουμε ξανά!» τονίζει ο Νάσος Ηλιόπουλος, αναφερόμενος στο επικαιροποιημένο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Υπάρχει άλλος δρόμος! Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την κρίση με οδηγό μας την κοινωνική δικαιοσύνη. Με στήριξη της εργασίας και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Να μην δεχτούμε μια κοινωνία με "αόρατους" ανθρώπους. Να μην ακολουθήσουμε την πολιτική της κοινωνικής και οικονομικής χρεοκοπίας που επιλέγει σήμερα η κυβέρνηση. Η ΝΔ αποφεύγει οποιαδήποτε ουσιαστική προγραμματική συζήτηση επειδή γνωρίζει την αδυναμία της.

Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ φωτίζει τα άμεσα και έκτακτα μέτρα που απαιτούνται. Τώρα είναι η στιγμή το πρόγραμμα να συναντηθεί με την διεκδίκηση της κοινωνίας.

Να σπάσουμε τον φαύλο κύκλο της χρεοκοπίας. Το έχουμε κάνει στο παρελθόν, μπορούμε να το κάνουμε ξανά!» αναφέρει ο επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης με μήνυμά του στο Facebook.

 

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ακατάλληλη κυβέρνηση

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη ΔΕΘ, από τη μία έχει ως ευαγγέλιο το πόρισμα Πισσαρίδη, μια σύνοψη των πιο ακραία αντικοινωνικών συνταγών του ΔΝΤ, πάνω στις οποίες θα βασιστεί και το εθνικό σχέδιο για τα χρήματα του ευρωπαϊκού ταμείου στήριξης.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις