Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ν. Ηλιόπουλος: Θα κάνουμε τα πάντα για να υπερασπιστούμε την κοινωνία και την δημοκρατία

«Μπροστά στην κοινωνική χρεοκοπία που έρχεται η κυβέρνηση επιθυμεί η πολιτική αντιπαράθεση να βουλιάξει στον βούρκο» τονίζει ο επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης

«Ένα κορίτσι εννιά ετών λιποθύμησε από την πείνα στην Ρόδο, με μητέρα άνεργη ξενοδοχοϋπάλληλο. Ο κ. Σταϊκούρας ανακοίνωσε εκτίμηση για 16% ύφεση στο δεύτερο τρίμηνο, χωρίς να πει ούτε μια κουβέντα για έκτακτα μέτρα κοινωνικής στήριξης. Μπροστά στην κοινωνική χρεοκοπία που έρχεται η κυβέρνηση επιθυμεί η πολιτική αντιπαράθεση να βουλιάξει στον βούρκο» δηλώνει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

«Δεν μπορούμε να την ακολουθήσουμε σε αυτό τον δρόμο. Δική μας δουλειά είναι να κάνουμε τα πάντα για να υπερασπιστούμε την κοινωνία και την δημοκρατία» υπογραμμίζει ο επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ακατάλληλη κυβέρνηση

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη ΔΕΘ, από τη μία έχει ως ευαγγέλιο το πόρισμα Πισσαρίδη, μια σύνοψη των πιο ακραία αντικοινωνικών συνταγών του ΔΝΤ, πάνω στις οποίες θα βασιστεί και το εθνικό σχέδιο για τα χρήματα του ευρωπαϊκού ταμείου στήριξης.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις