Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Πυρά Καμμένου κατά Ομίλου Μαρινάκη: Κάποιοι έχουν στήσει διαλόγους, δεν έχω καμία εμπλοκή

«Κάποιοι έχουν στήσει διαλόγους, είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχω καμία εμπλοκή» τόνισε ο Πάνος Καμμένος σχετικά με δημοσιεύματα που τον εμφανίζουν να επιχειρεί παρέμβαση στη Δικαιοσύνη, καθώς και να εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στα γραφεία των ΑΝ.ΕΛΛ., ο Π. Καμμένος δημοσιοποίησε έγγραφα από την Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς υποστηρίζοντας πως αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει εμπλοκή του ίδιου ή της συζύγου του στις επίμαχες υποθέσεις

«Κάποιοι έχουν στήσει διαλόγους, είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχω καμία εμπλοκή» τόνισε ο Πάνος Καμμένος σχετικά με δημοσιεύματα που τον εμφανίζουν να επιχειρεί παρέμβαση στη Δικαιοσύνη, καθώς και να εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στα γραφεία των ΑΝ.ΕΛΛ., ο Π. Καμμένος δημοσιοποίησε έγγραφα από την Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς υποστηρίζοντας πως αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει εμπλοκή του ίδιου ή της συζύγου του στις επίμαχες υποθέσεις.

Ο Π. Καμμένος απέδωσε την επίθεση εναντίον του στην προσπάθεια στελεχών του ομίλου Μαρινάκη, όπως ο Γιάννης Κουρτάκης και ο Παναγιώτης Τζένος, να «αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη» από τη δική τους εμπλοκή σε παρανομίες. «Θέλουν να με κάνουν να σιωπήσω» σημείωσε, θυμίζοντας τις καταγγελίες του για τις υποθέσεις "Noor1" και ΚΕΕΛΠΝΟ.

“Θεσμικός πρωθυπουργός” ο Αλ. Τσίπρας

Ο Π. Καμμένος αναφέρθηκε στον υποτιθέμενο διάλογο δημοσιογράφων των «Παραπολιτικών» με τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο καλώντας τον πρώην υπουργό «να ξεκαθαρίσει ότι ο διάλογος δεν έγινε ποτέ». Υπογράμμισε πως δεν εκτιμά ότι υπάρχει εμπλοκή του Αλέξη Τσίπρα στην υπόθεση και τόνισε ότι ο Αλ. Τσίπρας ήταν ένας «θεσμικός πρωθυπουργός», που «δεν θα επέτρεπε ποτέ να γίνουν τέτοιοι διάλογοι στο γραφείο του», και πρόσθεσε ότι «πιστεύω ότι πολύ σύντομα, αν ερωτηθεί, θα απαντήσει». Ο Π. Καμμένος μίλησε με θερμά λόγια και για τον εισαγγελέα Ηλία Ζαγοραίο.

Κατά Δ. Καμμένου

Ο Π. Καμμένος σημείωσε ότι είχε ενημερωθεί για δικαστικές έρευνες εις βάρος του πρώην στελέχους των ΑΝ.ΕΛΛ. Δημήτρη Καμμένου και δεν είχε αντιταχθεί σε περαιτέρω διερεύνηση. Θύμισε τις στενές σχέσεις του Δ. Καμμένου με το περιβάλλον του Βαγγέλη Μαρινάκη και την ευθύνη του για τη διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝ.ΕΛΛ. Ο Π. Καμμένος αναφέρθηκε και στον δολοφονημένο αστυνομικό Σπύρο Παπαχρήστο παρατηρώντας ότι, εκτός από κουμπάρος του, ήταν και επικεφαλής της ασφάλειας του Β. Μαρινάκη.

Ο Π. Καμμένος απέδωσε τη σκανδαλολογία σε «σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας» συνδεδεμένο με την εκμετάλλευση της ΑΟΖ. «Δεν είναι τυχαίοι οι Ροζάκηδες και οι Nτόκοι. Δεν είναι τυχαίος ούτε ο Κοτζιάς» υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Διεθνής διασυρμός

Να λοιπόν που η περίφημη λίστα Πέτσα έφτασε μέχρι το Συμβούλιο της Ευρώπης. Στην πλατφόρμα του Συμβουλίου για την ελευθερία του Τύπου αναρτήθηκαν χθες όλα τα δεδομένα για το σκάνδαλο...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις