Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αποστασεις Συρίγου για το... θόρυβο που «εμποδίζει» τις έρευνες του Oruc Reis (Video)

Σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος από την επίσημη στάση της κυβέρνησης και του υπουργείου Εθνικής Άμυνας κινείται ο βουλευτής της ΝΔ Αγγελος Συρίγος

Την ώρα που η κυβέρνηση και το υπουργείο Εθνικής Αμυνας ρίχνει όλο το βάρος της ενημέρωσης και της διαχείρισης της κρίσης στο αν το Oruc Reis  συλλέγει στοιχεία από την ελληνική υφαλοκρηπίδα ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο επεσήμανε χαρακτηριστικά στο Open ότι οι Τούρκοι δεν ενδιαφέρονται για την ποιότητα των ερευνών. “Θέλουν να δείξουν ότι βρίσκονται στην περιοχή και κάνουν ό,τι θέλουν. Αυτός είναι ο στόχος τους” υπογράμμισε στην πρωινή εκπομπή του Open.

“Γι αυτό το λόγο ενεργοποίησαν και το σήμα του Oruc reis. Το απενεργοποίησαν και το ενεργοποίησαν όταν μπήκε στην ελληνική υφαλοκρηπίδα. Είναι σαφές ότι θέλουν να δείξουν τη σημαία τους, ότι είμαστε εδώ και προχωρούν σε έρευνες.

Θέλουν να δείξουν ότι είμαστε παρόντες σε μια περιοχή που είναι δικιά μας.

Αυτή είναι η θέση τους” σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ. 

 

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ακατάλληλη κυβέρνηση

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη ΔΕΘ, από τη μία έχει ως ευαγγέλιο το πόρισμα Πισσαρίδη, μια σύνοψη των πιο ακραία αντικοινωνικών συνταγών του ΔΝΤ, πάνω στις οποίες θα βασιστεί και το εθνικό σχέδιο για τα χρήματα του ευρωπαϊκού ταμείου στήριξης.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις