Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αλ. Τσίπρας (Ηγουμενίτσα): Θα αποκαταστήσουμε τη νομιμότητα στο Δημόσιο

Ηγουμενίτσα. Το «success story» της μνημονιακής πολιτικής αλλά και των πολιτικών που ασκήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια καταρρέει άμεσα από την περιγραφή των οξυμένων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, υπογράμμισε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας...

Ηγουμενίτσα. Το «success story» της μνημονιακής πολιτικής αλλά και των πολιτικών που ασκήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια καταρρέει άμεσα από την περιγραφή των οξυμένων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, υπογράμμισε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στη συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους των κοινωνικών φορέων του νόμου Θεσπρωτίας, μια εκδήλωση που οργανώθηκε από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη της Ηγουμενίτσας. Ο Αλ. Τσίπρας αναφέρθηκε στην λίστα των 2122 καθηγητών τεχνικής εκπαίδευσης που δόθηκε στη δημοσιότητα αλλά και στη νέα απαίτηση του ΔΝΤ για την απελευθέρωση των απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα, υπογραμμίζοντας πως το μνημόνιο ζητά ανθρωποθυσίες και πως ο ΑΣΕΠ έχει μετατραπεί σε ΑΣΑΠ (Ανώτατο Συμβούλιο Απολύσεων)! Οι απολύσεις στον δημόσιο τομέα που παραβιάζουν το Σύνταγμα δεν είναι αποδεκτές από τον ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ο Αλ. Τσίπρας, όπως και οι συγχωνεύσεις φορέων. «Κρίσιμη δέσμευση για μας», σημείωσε, είναι η αποκατάσταση των απαράδεκτων αποκεφαλισμών στον δημόσιο τομέα.

«Δεν είναι δυνατόν να έχουν διαλυθεί τα πάντα και ο Σαμαράς να μιλά για «success story», υπογράμμισε ο Αλ. Τσίπρας. Και πρόσθεσε: «Εδώ και τρία χρόνια ακολουθείται μια πολιτική που οδηγεί τη χώρα σε ακόμα χειρότερη κατάσταση από αυτήν που υποτίθεται ότι σκόπευε να θεραπεύσει», καθώς, όπως σημείωσε, το χρέος της χώρας βρισκόταν στο 110% του ΑΕΠ ενώ τώρα προσεγγίζει το 160%. Αποδομώντας περαιτέρω το «success story» του κ. Σαμαρά, ο Αλ. Τσίπρας σημείωσε πως ο παραγωγικός ιστός της χώρας έχει διαλυθεί και οι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1,5 εκατομμύριο.

Ολόκληρο το ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο της εφημερίδας "Αυγή"

Δείτε όλα τα σχόλια

Όλες οι Ειδήσεις