Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Β. Κικίλιας: "Πανηγυρίζουν για όσα γκρεμίζουν"

Πιστός στο πνεύμα μηδενιστικής αντιπολίτευσης και καταστροφολογίας, ανέφερε ότι "Αφού ο κ. Τσίπρας είναι εκτός πραγματικότητας, να τον ενημερώσουμε πως δεν ευημερούν ούτε οι άνθρωποι ούτε οι αριθμοί".

Σε επίθεση στην κυβέρνηση προχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δ. Τζανακόπουλο σε σχέση με την οικονομία. "Πανηγυρίζουν για όσα γκρεμίζουν", "στον περίκλειστο πύργο του Μαξίμου, η περικοπή των συντάξεων και η μείωση του αφορολόγητου είναι λόγοι πανηγυρισμού" είπε ο Β. Κικίλιας που "ανακάλυψε" πανηγυρισμούς εκ μέρους της κυβέρνησης.

Πιστός στο πνεύμα μηδενιστικής αντιπολίτευσης και καταστροφολογίας, ανέφερε ότι "Αφού ο κ. Τσίπρας είναι εκτός πραγματικότητας, να τον ενημερώσουμε πως δεν ευημερούν ούτε οι άνθρωποι ούτε οι αριθμοί". Ανέφερε ότι "στην πραγματική οικονομία έχουμε: 144.000 νέους άνεργους από τον Οκτώβριο του 2016 έως τον Ιανουάριο του 2017. 1 δισ. αύξηση των κόκκινων δανείων, μόνο τον Ιανουάριο του 2017. 1,2% ύφεση, το τελευταίο τρίμηνο του 2016. 2,3 δισ. εκροή καταθέσεων το πρώτο δίμηνο του 2017". Συνεχίζοντας την απεγνωσμένη προσφιλή προσπάθεια της Ν.Δ. να συνδέει την κατάσταση της χώρας με αυτή στη Βενεζουέλα, κατέληξε: "Είναι αλήθεια πάντως πως ακόμη με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛΛ. δεν έχουμε φτάσει στο επίπεδο της Βενεζουέλας".

Δείτε όλα τα σχόλια