Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Εκδηλώσεις ΣΥΡΙΖΑ

Σήμερα

Εκδήλωση για τους δασικούς χάρτες στη Χαλκιδική

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής διοργανώνει ενημερωτική συζήτηση με τίτλο “Τι πραγματικά ισχύει για τους δασικούς χάρτες;” και ομιλητές τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλο και τη βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής Κατερίνα Ιγγλέζη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή, 7.30 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου.

Συζήτηση για διεθνή θέματα στο Ηράκλειο Κρήτης

Το κιβώτιο, το τμήμα πολιτισμού της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου διοργανώνει σήμερα Παρασκευή (8.30 μ.μ.) στην Ανδρόγεω συζήτηση με θέμα "Το τέλος της Ευρώπης; Τραμπ και μεταναστευτικές ροές, δημοκρατία" και ομιλητή τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Δουζίνα.

"Τα σκυλιά της Δημοκρατίας” στο Παγκράτι

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Παγκρατίου διοργανώνει σήμερα Παρασκευή (8 μ.μ.), στα γραφεία της οργάνωσης (Ζηνοδότου 11 και Δούριδος) βραδιά εικόνας και λόγου κατά την οποία θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ - δοκίμιο “Τα σκυλιά της Δημοκρατίας” της Μαίρης Ζουρνατζή. Το ντοκιμαντέρ εστιάζει στο θέμα της οικονομικής κρίσης στην Αθήνα και ιδιαίτερα σε άστεγους, αδέσποτα σκυλιά και στη μετανάστευση.

 

Την επόμενη εβδομάδα

Ομιλία του Κ. Πουλάκη για την αναθεώρηση του πλαισίου στην αυτοδιοίκηση

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα (8 μ.μ.) εκδήλωση με θέμα "Παρουσίαση πρότασης σχεδίου για αλλαγές στην Αυτοδιοίκηση" και ομιλητή τον Κώστα Πουλάκη, Δευτέρα 24 Απριλίου.

Ομιλία του Π. Σκουρλέτη στο Μαρούσι

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Αθήνας διοργανώνει ανοιχτή πολιτική εκδήλωση την Τετάρτη (7.30 μ.μ.) στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας και Δημ. Μόσχα), με θέμα "Οι προκλήσεις για την κυβέρνηση της Αριστεράς - Τι κατακτήσαμε, πώς Προχωράμε" και ομιλητή τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη.

Πανελλαδική συνέλευση του Τμήματος Αυτοδιοίκησης

Το Τμήμα Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιεί το Σάββατο 29 Απριλίου (11.00) στο ΣΠΟΥΤΝΙΚ (Κεραμεικού 46, Μεταξουργείο) πανελλαδική συνέλευση για την ανασυγκρότησή του τμήματος.

Δείτε όλα τα σχόλια