Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΝΔ: Άστοχη η δήλωση της Α. Ασημακοπούλου

Eurokinissi

O αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης ανέφερε ότι "η δήλωση της κ. Ασημακοπούλου ήταν άστοχη και δεν εννοούσε αυτό που είπε"

Άστοχη χαρακτήρισε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης τη δήλωση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου για την υπόθεση του αντιπροέδρου της ΕΕΤΤ Ν. Παπαουλάκη.

Ο Κ. Κυρανάκης μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 αναφέροντας πως για την υπόθεση του αντιπροέδρου της ΕΕΤΤ Ν. Παπαουλάκη "δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό".

Τόνισε πως "δεν είναι αξιοσημείωτο ότι η συμμετοχή του κ. Παπαουλάκη στη συνάντηση που είχε η κ. Ασημακοπούλου με ιδιοκτήτες ραδιοσταθμών έγινε στα γραφεία της ΝΔ".

Πρόσθεσε ότι "ο κ. Παπαουλάκης δεν είναι σύμβουλος της κ. Ασημακοπούλου", αν και η ίδια το παραδέχτηκε χθες, λέγοντας μάλιστα ότι δεν υπάρχει θέμα ασυμβίβαστου και πως είναι σύμβουλός της.

Όταν ακούστηκε στον αέρα η δήλωσή της, ο Κ. Κυρανάκης απάντησε ότι "η δήλωση της κ. Ασημακοπούλου ήταν άστοχη και δεν εννοούσε αυτό που είπε". Σημείωσε δε ότι "ο κ. Παπαουλάκης δεν έχει καμία άμισθη ή έμμισθη σχέση με τη ΝΔ".

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Προοδευτικές συγκλίσεις: ποιοι και με ποιους

Η ανάγκη μιας εναλλακτικής πρότασης για την Ευρώπη αναδεικνύεται πλέον με ολοένα σαφέστερο πρόσωπο. Το παραδοσιακό σύστημα εξουσίας βαίνει προς εξαφάνιση. Δυνάμεις πανίσχυρες πριν λίγα χρόνια, όπως...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο