Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Συνάντηση του Ν. Βούτση με τον πρέσβη της Ιαπωνίας στην Ελλάδα

Ο Ν. Βούτσης σημείωσε ιδιαίτερα τις στενές σχέσεις σε κοινοβουλευτικό επίπεδο και τις δυνατότητες περαιτέρω διεύρυνσής τους, μέσω της συνεργασίας των Ομάδων Φιλίας των δύο Κοινοβουλίων

Ο πρόεδρος της Βουλής Νικόλαος Βούτσης είχε σήμερα εθιμοτυπική συνάντηση με το νέο πρέσβη της Ιαπωνίας στην Ελλάδα Yasuhiro Shimizu.

Υποδεχόμενος τον κ. Shimizu, ο πρόεδρος της Βουλής αναφέρθηκε στις πολύ καλές σχέσεις της χώρας μας με την Ιαπωνία και στα αισθήματα αμοιβαίου σεβασμού μεταξύ των δύο λαών που είναι φορείς πανάρχαιων πολιτισμών.

Ο Ν. Βούτσης σημείωσε ιδιαίτερα τις στενές σχέσεις σε κοινοβουλευτικό επίπεδο και τις δυνατότητες περαιτέρω διεύρυνσής τους, μέσω της συνεργασίας των Ομάδων Φιλίας των δύο Κοινοβουλίων. Στη συνάντηση εξάλλου παρέστησαν ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Ιαπωνίας Κωστής Χατζηδάκης και ο Αντιπρόεδρος Γεράσιμος Μπαλαούρας.

Ο νέος πρέσβης της Ιαπωνίας ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Βουλής και το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Ιαπωνίας για την εποικοδομητική συνάντηση, λέγοντας χαρακτηριστικά στην ελληνική γλώσσα «είναι μεγάλη μου τιμή που σας συναντώ».

Δείτε όλα τα σχόλια