Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Το περιβάλλον στα χρόνια της κρίσης

«Περιβάλλον (2009-2018): Θεμέλιο βιώσιμης ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής» είναι το θέμα της δημόσιας εκδήλωσης που διοργανώνει η επιστημονική εταιρεία "Νόμος + Φύση" αύριο Δευτέρα, στις 6 μ.μ., στο...

«Περιβάλλον (2009-2018): Θεμέλιο βιώσιμης ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής» είναι το θέμα της δημόσιας εκδήλωσης που διοργανώνει η επιστημονική εταιρεία "Νόμος + Φύση" αύριο Δευτέρα, στις 6 μ.μ., στο Αίθριο του Μουσείου Μπενάκη (Κουμπάρη 1).

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Κ. Μενουδάκος, επίτιμος πρόεδρος ΣτΕ, πρόεδρος της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, επιστημονικός υπεύθυνος Ν+Φ. Η Μ. Φλώρου, μέλος της Συντακτικής Ομάδας θα παρουσιάσει την αστική μη κερδοσκοπική εταιρείας Νόμος + Φύση. Η Κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αντιπρόεδρος του ΣτΕ θα μιλήσει για το "Περιβαλλοντικό Σύνταγμα και το ΣτΕ στα χρόνια της κρίσης". Ακολουθούν οι Θ. Νάντσου, επικεφαλής περιβαλλοντικής πολιτικής του WWF Ελλάς, με θέμα "Κριτική αποτίμηση της εφαρμογής της περιβαλλοντικής νομοθεσίας" και ο Ν. Χαραλαμπίδης, διευθυντής του Ελληνικού Γραφείου Greenpeace, με θέμα "Κοινωνία, περιβάλλον και κοινωνική συνοχή".

Δείτε όλα τα σχόλια