Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

“Σήματα εξόδου από τα μνημόνια η επίσκεψη Τσίπρα στο Ευρωκοινοβούλιο και Γιούνκερ στην ελληνική Βουλή”

"Η Ελλάδα ανακάμπτει" υπογραμμίζει ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης

Τη σημασία της επίσκεψης του Έλληνα πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα τον Σεπτέμβριο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς και του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο ελληνικό Κοινοβούλιο σε λίγες ημέρες, υπογραμμίζει ο Δημήτρης Παπαδημούλης σημειώνοντας πως αποτελούν σήματα πως η Ελλάδα ανακάμπτει και εξέρχεται από τα μνημόνια.

Πιο συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter:

“Στην ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου θα μιλήσει τον Σεπτέμβριο ο Τσίπρας, μετά από ομόφωνη απόφαση της διάσκεψης των Προέδρων. Στο ελληνικό Κοινοβούλιο θα μιλήσει στις 26/4 ο Γιούνκερ, μετά από πρόσκληση του Πρωθυπουργού. Σήματα πως η Ελλάδα ανακάμπτει και εξέρχεται από τα μνημόνια”.

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Μεταπολίτευση: Ιστορική μνήμη και δημοκρατία

Η δικτατορία του 1967 ήταν η κορύφωση της δραστηριότητας του μετεμφυλιακού κράτους. Από τη λήξη του Εμφυλίου πολέμου, ένα πραξικόπημα ήταν πάντοτε υπαρκτή επιλογή στα μυαλά των σκοτεινών μηχανισμών...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο