Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Π.Ρήγας: Αυτονόητη η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στο ν/σ για την αναδοχή

«Οι δηλώσεις που καλούν όσους από την ΚΟ εξέφρασαν διαφορετικές απόψεις να παραιτηθούν δεν συνάδουν με το πνεύμα διαλόγου και συντροφικότητας που είναι αναγκαίο να διέπουν τον ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

«Η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στο νομοσχέδιο για την υιοθεσία και την αναδοχή είναι αναμφισβήτητη και αυτονόητη» σημειώνει ο Πάνος Ρήγας σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, προσθέτοντας ότι «οι δηλώσεις όμως που καλούν όσους από την ΚΟ εξέφρασαν διαφορετικές απόψεις να παραιτηθούν δεν συνάδουν με το πνεύμα διαλόγου και συντροφικότητας που είναι αναγκαίο να διέπουν τον ΣΥΡΙΖΑ».

Ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «το κρίσιμο είναι να δώσουμε όλοι και όλες μαζί τη μάχη, ώστε να εξασφαλιστεί η ευρύτερη δυνατή συναίνεση και η υπερψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας».

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η διπλή σημασία των ευρωεκλογών

Στο ερώτημα αν οι ευρωεκλογές έχουν ευρωπαϊκό ή εσωτερικό πολιτικό χαρακτήρα δεν υπάρχει καθαρή απάντηση. Όλες οι εκλογές έχουν εσωτερικό πολιτικό χαρακτήρα, πόσο μάλλον οι ευρωεκλογές, που διεξάγονται με απλή αναλογική σε ενιαία πανελλαδική περιφέρεια.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο