Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Υπέρ μυδραλίων λόγος Γεωργιάδη

Μετά την πλήρη αφωνία της Ν.Δ. στη Βουλή για τη σφαγή στην Παλαιστίνη από τον ισραηλινό στρατό -ένα γενικόλογο tweet ανησυχίας από την Ντόρα Μπακογιάννη, χωρίς καν αναφορά στο Ισραήλ, ήταν η μόνη έμμεση αναφορά- χθες πήρε το ένα μετά το άλλο τα ραδιόφωνα ο Άδ. Γεωργιάδης.

"Κανένας δεν είναι χαρούμενος με το να βλέπει ανθρώπους να σκοτώνονται, και ιδιαίτερα μικρά παιδιά" ξεκίνησε στον Alpha 9,89 - ούτε οργή εξέφρασε, ούτε αποτροπιασμό, απλώς έλλειψη χαράς... Και, αμέσως μετά, ήρθε η επανάληψη της επιχειρηματολογίας του ισραηλινού στρατού: "Έχουμε μια οργάνωση, τη Χαμάς, η οποία είναι τρομοκρατική οργάνωση, η οποία παίρνει άμαχο πληθυσμό και τον βάζει στα σύνορα που γίνονται τα επεισόδια" είπε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., για να συμπληρώσει το απίστευτο: "Ξέρετε πολλούς διαδηλωτές να πηγαίνουν με παιδιά σε διαδηλώσεις που ξέρουν ότι πέφτουν πλαστικές σφαίρες και βόμβες;"...

Αυτή η "επιχειρηματολογία" είναι ο διαχρονικός λόγος των υποστηρικτών των μυδραλιοβόλων που θέρισαν παιδάκια από τη Νότια Αφρική και τη Βραζιλία μέχρι την κατοχική Ελλάδα, όπου, ας μην το αγνοεί ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., στις συγκεντρώσεις κατέβαιναν παιδιά τραγουδώντας την επιθυμία τους να γίνουν ΕΠΟΝιτάκια. Με τα μυδράλια ταυτίζεται σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης!

Δείτε όλα τα σχόλια