Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Δυστυχώς η στάση του Σακελλαρίου υπονοεί συγκεκριμένα πράγματα"

«Θα τον συμβούλευα να είναι πιο προσεχτικός σε όσα λέει και να αναλογιστεί αν οι αποφάσεις του ήταν στο πλαίσιο της στήριξης των κοινωνικών τάξεων» ανέφερε ο Π. Ρήγας

«Ο κ. Σακελλαρίου θα μπορούσε να δείξει αυτή τη μεγάλη “ευαισθησία” προς τους πολίτες πολύ νωρίτερα» σχολίασε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Π. Ρήγας.

«Καταρχήν, για την όποια παραβίαση δικαστικού απορρήτου έχει και ο ίδιος ευθύνη ως επικεφαλής του ΣτΕ. Γιατί, λοιπόν, δεν ενοχλήθηκε και δεν παραιτήθηκε τον Οκτώβρη του 2016, όταν είχαν συμβεί άλλες παραβιάσεις απορρήτου; Αυτή τη στιγμή, ένα μήνα πριν τη λήξη της θητείας του ως επικεφαλής του ΣτΕ, θα ήταν πιο λογικό να κάνει την αυτοκριτική του και όχι να παραιτηθεί» σημείωσε ο Π. Ρήγας μιλώντας στον Alpha 989.

«Δυστυχώς, η στάση του κ. Σακελλαρίου υπονοεί συγκεκριμένα πράγματα και συμβάλλει στις πολιτικές επιδιώξεις της ΝΔ. Θα τον συμβούλευα να είναι πιο προσεχτικός σε όσα λέει και να αναλογιστεί αν οι αποφάσεις του ήταν στο πλαίσιο της στήριξης των κοινωνικών τάξεων. Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο να πούμε, γιατί ουδέποτε έγινε από την πλευρά της κυβέρνησης παρέμβαση στη δικαιοσύνη. Όλες οι αποφάσεις του ΣΤΕ πήγαν κόντρα στις επιδιώξεις της κυβέρνησης, οπότε για ποια παρέμβαση ακριβώς μιλάμε;» διερωτήθηκε ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Για τις εξελίξεις στη συμφωνία με ΠΓΔΜ, ανέφερε ότι η «ΝΔ θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση, γιατί αν επιτευχθεί συμφωνία θα βασίζεται στην εθνική γραμμή που ακολούθησε η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή και ταυτόχρονα θα διευκολύνει την ειρηνική συνύπαρξη των λαών, θα μειώσει τις εντάσεις στην δύσκολη περιοχή των Βαλκανίων και θα ενισχύσει την οικονομική ανάπτυξη της χώρας μας και της ευρύτερης περιοχής».

«Τώρα, λοιπόν, που οδηγούμαστε σε λύση η ΝΔ εφευρίσκει προβλήματα και λέει να μην ψηφιστεί η συμφωνία προτού αλλάξει το σύνταγμά της η ΠΓΔΜ. Ούτως ή άλλως όμως, η όποια συμφωνία θα περιέχει έναν βασικό οδικό χάρτη, θα προβλέπει αλλαγές στο σύνταγμα της γείτονος χώρας και θα έχει ισχύ μόνο εφ’ όσον τηρηθεί στο ακέραιο από όλους. Αυτό θα πει διεθνής συμφωνία. Η όποια συμφωνία επιτευχθεί θα έρθει προς συζήτηση και ψήφιση στην ελληνική Βουλή» υπογράμμισε ο Π. Ρήγας.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

151

Με την ψήφο εμπιστοσύνης που πήρε εχθές από τη Βουλή, η κυβέρνηση κέρδισε μια σημαντική πολιτική μάχη. Η προσπάθεια που καταβάλλει η αντιπολίτευση εδώ και επτά μήνες να αποσταθεροποιήσει τον...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο