Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Την ενδυνάμωση του ΑΣΕΠ προανήγγειλε η Μ.Ξενογιαννακοπούλου

Ξεκινά η επαναφορά των πρώην δημοτικών αστυνομικών στους Δήμους το αργότερο από τις 29/03/2019, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης

Την επεξεργασία σχεδίου νόμου για την ενδυνάμωση του ΑΣΕΠ προανήγγειλε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, σε παρέμβασή της στη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής.

Η ίδια υποστήριξε τροπολογία των υπουργείων Εσωτερικών, Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Διοικητικής Ανασυγκρότησης σε νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, σύμφωνα με την οποία ρυθμίζεται χρονικά η επιστροφή στους Δήμους των πρώην δημοτικών αστυνομικών που εργάζονται σήμερα στα καταστήματα κράτησης.

Η επιστροφή στους Δήμους των πρώην δημοτικών αστυνομικών θα ξεκινήσει το αργότερο στις 29/03/2019 όταν θα γίνει η τοποθέτηση και ανάληψη υπηρεσίας των επιτυχόντων της σχετικής προκήρυξης του ΑΣΕΠ για σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Θέλουν να βγουν κι από πάνω...

Τέλεια λοιπόν. Οι βασικοί εκφραστές του κοινωνικού δαρβινισμού, οι πολέμιοι της κοινωνικής αλληλεγγύης, οι ταλιμπάν που έχουν ορίσει ως σκοπό της ζωής τους την ολοκληρωτική καταστροφή του κοινωνικού...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο