Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μ. Ξενογιαννακοπούλου: Πολύ αποτελεσματικός υπουργός ο Πολάκης, στοχοποιήθηκε άδικα (Video)

«Ένιωσε ότι πρέπει να υπερασπιστεί την τιμή του του. Όπως είπε και ο ίδιος, ούτε απείλησε και ούτε ηχογράφησε» ανέφερε και σημείωσε ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιτελεί το κυβερνητικό του έργο το με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία

«Ο Π. Πολάκης δεν έκανε κάτι υπερβολικό, πήρε και διαμαρτυρήθηκε και είπε να μην υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά» δήλωσε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Όπως σημείωσε μιλώντας στο Open Beyond, ο Π. Πολάκης πήρε τον Γ. Στουρνάρα επειδή αισθανόταν ότι στοχοποιείται, καθώς πήρε ένα καθόλα νόμιμο δάνειο με υποθήκευση του σπιτιού του. «Ένιωσε ότι πρέπει να υπερασπιστεί την τιμή του του. Όπως είπε και ο ίδιος, ούτε απείλησε και ούτε ηχογράφησε» σημείωσε η Μ.  Ξενογιαννακοπούλου και συμπλήρωσε ότι δεν μπορεί να κατηγορήσει έναν άνθρωπο που νιώθει ότι θίγεται. «Ο καθένας εκφράζεται με τον δικό του τρόπο» τόνισε.

Η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης χαρακτήρισε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας ως έναν πολύ αποτελεσματικό υπουργό, ο οποίος μαζί με τον υπουργό Ανδρέα Ξανθό, εργάζονται πάρα πολύ για τα θέματα της υγείας. «Το κυβερνητικό του έργο το επιτελεί με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία» επισήμανε.

«Δεν μπορεί να γίνεται ιστορία περί θεσμικής εκτροπής επειδή στοχοποιήθηκε άδικα ένας υπουργός. Υπάρχουν στελέχη της ΝΔ που από το πρωί έως το βράδυ κατηγορούν λειτουργούς της δικαιοσύνης. Να αφήνουμε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της, ο καθένας έχει το θεσμικό του ρόλου. Να μη δημιουργούμε παραπληροφόρηση» τόνισε η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Όπως είπε, σε κάποια ζητήματα δίνεται μεγαλύτερο βάρος προκειμένου να υπάρξει ένας αποπροσανατολισμός της συζήτησης. «Πρόκειται για μία φάση που ο πρωθυπουργός ήταν στο Μόναχο όπου και βραβεύτηκε με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, καθώς η Ελλάδα έχει αποκτήσει μία άλλη εικόνα στην ευρωπαϊκή και κεντρική σκηνή. Να βάζουμε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση».

«Το ΚΙΝΑΛ ακολουθεί στρατηγική νίκης της ΝΔ»

Τέλος, η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης ανέφερε ότι μετά την κρίση αναδεικνύονται δύο πόλοι, ένας προοδευτικός, αριστερός με ένα πιο κοινωνικό αναπτυξιακό πρόσημο και ένας συντηρητικός νεοφιλελεύθερος πόλος. «Βλέπουμε μία ανάγκη να ανασυγκροτηθεί ο προοδευτικός χώρος. Η κεντρική δύναμη στην ευρύτερη προοδευτική παράταξη είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Ευχής έργο θα ήταν το ΚΙΝΑΛ και οι υπόλοιπες δυνάμεις της κεντροαριστεράς έμπαιναν σε έναν διάλογο. Δυστυχώς το ΚΙΝΑΛ έχει στρατηγική ήττας του ΣΥΡΙΖΑ, που σημαίνει στρατηγική νίκης για τη ΝΔ» υπογράμμισε.

Συντάκτης: avgi.gr

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Μια καθαρή νίκη για την Ελλάδα των πολλών

Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στις περιοδείες και τις ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει την πραγματικότητα: ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, και ιδιαίτερα οι πιο αδύναμοι,

Δειτε ολοκληρο το αρθρο