Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Θ. Παπαχριστόπουλος: Κάνω έκκληση στους πολίτες να πάνε να ψηφίσουν

Ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στο Β2` Δυτικού τομέα Αθηνών μίλησε για τη σύγκρουση δύο κόσμων καθώς, από τη μια είναι ο κόσμος των offshore, των φορολογικών παραδείσων και από την άλλη η κοινωνία, η αλληλεγγύη, ο άνθρωπος (Ηχητικό)

Την πεποίθηση του ότι μπορεί να γίνει ανατροπή του εκλογικού αποτελέσματος εξέφρασε μιλώντας Στο Κόκκινο ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στο Β2` Δυτικού τομέα  Αθηνών, και τόνισε ότι οι εθνικές εκλογές είναι ώρα ευθύνης για τον Έλληνα πολίτη.

Μιλώντας στο Κόκκιθνο, ο κ. Παπαχριστόπουλος μίλησε για την προσωπική του στάση όλα αυτά τα χρόνια, που ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνησε μαζί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Θύμισε ότι παρέδωσε την έδρα του, όταν διαφώνησε με το κόμμα του αναφορικά με το ζήτημα της Συμφωνίας των Πρεσπών και εξήγησε ότι γίνεται μια γιγάντια προσπάθεια εδώ και τέσσερα χρόνια. Παράλληλα τόνισε ότι είναι μεγάλη τιμή για τον ίδιο που βρίσκεται στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Εξήγησε ότι αισθάνεται πάρα πολύ καλά που ψήφισε κοινωνικά νομοσχέδια καθώς τα πίστευε όπως π.χ. το Σύμφωνο συμβίωσης κ.ά.

 

Επισήμανε ότι συνεχίζει ουσιαστικά αυτό που έκανε επί τέσσερα χρόνια και μίλησε για τη σύγκρουση δύο κόσμων καθώς – όπως είπε – από τη μια είναι ο κόσμος των offshore, των φορολογικών παραδείσων και από την άλλη η κοινωνία, η αλληλεγγύη, ο άνθρωπος. Αυτά που αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης η επταήμερη εργασία, μια πρόσληψη για πέντε αποχωρήσεις κ.ο.κ. είναι όλη η φιλοσοφία αυτών των ανθρώπων, σημείωσε.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος τόνισε ότι απευθύνει έκκληση στους πολίτες να πάνε να ψηφίσουν και δήλωσε ότι δεν είναι τυχαίο που επί τρία χρόνια με αυτήν την κυβέρνηση υπήρχαν θετικοί ρυθμοί ανάπτυξης. Ο υποψήφιος βουλευτής εξήγησε ότι η κυβέρνηση ενδιαφέρθηκε για την κοινωνία, για τον φτωχό και καλά έκανε, αλλά πράγματι δυσαρεστήθηκε ένα κομμάτι της μεσαίας τάξης και ίσως να έχουν λίγο δίκιο. Όμως από αυτήν την κυβέρνηση, όπως είπε, «δεν εκλάπη ούτε μισό ευρώ».

Δείτε όλα τα σχόλια