Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τα συγχαρητήρια του Κ. Μητσοτάκη στα Ellinika Hoaxes (Video)

«Χαίρομαι που υπάρχουν σήμερα ανεξάρτητοι μηχανισμοί διασταύρωσης του τι είναι fake news και τι δεν είναι»

Την ανάγκη να εκφράσει δημόσια τα συγχαρητήριά του στα Ellinika Hoaxes ένιωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης.

«Χαίρομαι που υπάρχουν σήμερα ανεξάρτητοι μηχανισμοί διασταύρωσης του τι είναι fake news και τι δεν είναι. Και είδαμε να δουλεύουνε καλά. Και ουκ ολίγα βίντεο τα οποία έβγαλε ο ΣΥΡΙΖΑ για μένα που είναι βίντεο κοπτοραπτικής να βγαίνει κάποιος ανεξάρτητος και να λέει “συγνώμη αυτό είναι fake news. Δεν είναι αυτό που είπε. Δεν είναι αυτό που εννοούσε. Πάτε να παρουσιάσετε διαφορετικά κάτι που έχει πει”» ανέφερε και συμπλήρωσε:

«Να με κρίνουν όσο θέλουν οι πολίτες και αυτή είναι η ομορφιά της δημοκρατίας, γι’ αυτά τα οποία λέω, για το πρόγραμμά μου, αλλά θεωρώ αδιανόητο συστηματικά να προσπαθούν κάποιοι να βάλουνε στο στόμα μου λόγια τα οποία δεν έχω πει».  

Το τελευταίο διάστημα τα Ελληνικά Hoaxes δίνουν αγώνα κατά της "παραπληροφόρησης" που θίγει τη Ν.Δ. και τον Κυριάκο Μητσοτάκη προσωπικά. Ένας μηχανισμός που πολλές φορές μπερδεύει τη δημοσιογραφία και την γνώμη με τα fake news.

Υπενθυμίζεται ότι όταν ανακοινώθηκε η συνεργασία Facebook - Ellinika Hoaxes δημιουργήθηκαν εύλογες απορίες για το πώς μια μικρή ιστοσελίδα ανέλαβε το τιτάνιο έργο του «τροχονόμου» σε μια πλατφόρμα στην οποία συμμετέχουν οκτώ εκατομμύρια Έλληνες. Απορίες που με τον καιρό πολλαπλασιάζονται.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Πολυτεχνείο

Η σημερινή ημέρα ανήκει δικαιωματικά στη μνήμη της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Αυτής της εξέγερσης των νέων ανθρώπων που αμφισβήτησαν «τη βία ως στοιχείο εξαναγκασμού» και ύψωσαν τη φωνή τους για Ελευθερία και Δημοκρατία.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο