Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ελληνικό Δίκτυο για τη Φεμινιστική Απεργία 8ης Μάρτη: Ο σεξισμός καλά κρατεί

«Οι γυναίκες έχουν κερδίσει τη θέση τους και τον σεβασμό στο δημόσιο βίο και στην πολιτική, με τη δουλειά και τους αγώνες τους και δεν το βάζουν κάτω, όσο κι αν οι «πρετεντέρηδες» με τα σε βάρος τους σχόλια και τις σεξιστικές συμπεριφορές, αυτό ακριβώς επιδιώκουν!»

Τα παραπάνω επισημαίνει το Ελληνικό Δίκτυο για την Φεμινιστική Απεργία 8ης Μάρτη

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι γυναίκες πολιτικοί αυτή τη φορά στοχοποιήθηκαν στο πρόσωπο της προέδρου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Κας Φώφης Γεννηματά. Αναφερόμαστε στα απαράδεκτα και αντιδεοντολογικά σχόλια που έκανε, σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο κ. Πρετεντέρης σε βάρος της.

Ο «κύριος » Πρετεντέρης, ξεπέρασε κάθε όριο ευπρέπειας και δεοντολογίας. Τα σχόλια του ήταν απολύτως απαξιωτικά και σεξιστικά

Φτάνει πια!

Οι γυναίκες έχουν κερδίσει τη θέση τους και τον σεβασμό στο δημόσιο βίο και στην πολιτική, με τη δουλειά και τους αγώνες τους και δεν το βάζουν κάτω, όσο κι αν οι «πρετεντέρηδες» με τα σε βάρος τους σχόλια και τις σεξιστικές συμπεριφορές, αυτό ακριβώς επιδιώκουν!

Δεν το επιτρέπει το γυναικείο κίνημα, εδώ και χρόνια, που στέκεται με αποφασιστικότητα απέναντι στις σεξιστικές επιθέσεις που δέχεται κάθε μία από μας.

 

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Δοξάστε τον!

Για όποιον δεν το έχει καταλάβει, το επόμενο διάστημα θα το φάμε με την αναμονή του χρηματικού πακέτου από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Με τα ΜΜΕ να δοξάζουν τον Κυρ. Μητσοτάκη, που αποκατέστησε το διεθνές κύρος της χώρας και της οικονομίας, που μας έσωσε από τον λαϊκισμό

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις