Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Στο πλευρό του Β. Δημάκη φοιτητές Πολιτικής Επιστήμης και Κοινωνιολογίας του ΕΚΠΑ

Eurokinissi

Κάλεσμα των μεταπτυχιακών φοιτητών/-τριών και υποψήφιων διδακτόρων/-ισσών Πολιτικής Επιστήμης & Κοινωνιολογίας του Τμήματος ΠΕΔΔ, ΕΚΠΑ στην σημερινή συγκέντρωση αλληλεγγύης

«Υπερασπιζόμαστε τον συμφοιτητή μας Βασίλη Δημάκη. Είμαστε στο πλευρό του στον αγώνα που δίνει για το δικαίωμά του στην εκπαίδευση και μια ζωή με αξιοπρέπεια» αναφέρουν μεταπτυχιακοί φοιτητές και υποψήφιοι διδάκτορες Πολιτικής Επιστήμης και Κοινωνιολογίας του Τμήματος ΠΕΔΔ, ΕΚΠΑ.

Όπως σημειώνουν, «απέναντι στην κυβέρνηση και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη που εκδικητικά στοχοποιεί έναν άνθρωπο, φτάνοντάς τον στα όρια της αντοχής του και ωθώντας τον να εκθέσει σε μεγάλο κίνδυνο τη ζωή του για τρίτη φορά, στηρίζουμε και στεκόμαστε αλληλέγγυοι/-ες στον Βασίλη Δημάκη».

«Τη Δευτέρα 25/5/2020, καλούμε και συμμετέχουμε στην συγκέντρωση στις 17.15 μ.μ. στην συμβολή της Λεωφόρου Κατεχάκη με την Οδό Κανελλοπούλου και στην πορεία στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Δε θα αφήσουμε τον Βασίλη μόνο του. Δε θα επιτρέψουμε στην απανθρωπιά να σκοτώσει έναν άνθρωπο» υπογραμμίζουν.

Διαβάστε επίσης:

Υπόλογη η κυβέρνηση για τον εμπαιγμό του Βασίλη Δημάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Είμαστε με τον Βασίλη Δημάκη

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ για Δημάκη: Το δικαίωμα στην εκπαίδευση είναι αναφαίρετο δικαίωμα όλων των πολιτών

 

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Όλες οι Ειδήσεις