Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γίνονται πραγματάκια...

* Επίσκεψη - ξενάγηση γυναικών προσφύγων από την Ανοιχτή Δομή Φιλοξενίας του Σκαραμαγκά στον Αρχαιολογικό Χώρο και στο Μουσείο της Ελευσίνας, πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο. Η επίσκεψη έγινε με πρωτοβουλία της Αλληλεγγύης για Όλους.

* Την πρώτη του μεγάλη συναυλία στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε το περιοδικό δρόμου "Σχεδία", που έχει πωλητές που προέρχονται από ευάλωτες κοινωνικά πληθυσμιακές ομάδες. Η συναυλία έγινε στον πολυχώρο WE και έπαιξαν live οι Γιάννης Αγγελάκας, Baildsa, Διώνη, Δημήτρης Ζερβουδάκης & Άιντε ψιλά - ψιλά, Θρακόμελο, One Drop Forward, Paranaue.

* Μια «Ευρώπη χωρίς Κάρβουνο» διεκδικούν 30 οργανώσεις από 28 ευρωπαϊκές χώρες και ξεκινούν εκστρατεία. Όπως αναφέρουν, ευρήματα σχετικής έρευνας δείχνουν ότι λόγω της ατμοσφαιρικής ρύπανσης προκαλούνται στην Ευρώπη 19.500 πρόωροι θάνατοι τον χρόνο.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Μέτωπο στην Ακροδεξιά και τον νεοφιλελευθερισμό

Η Ευρώπη βρίσκεται σήμερα αντιμέτωπη με τις ευθύνες της για το προσφυγικό. Ευθύνες στις οποίες δεν ανταποκρίθηκε, όχι λόγω του μεγέθους των προσφυγικών ροών ή των δυσκολιών στη διαχείρισή τους, αλλά...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο