Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γ. Μπουρνούς: Θα δικαιώσει ιστορικά τον πατέρα του ή τον αποστάτη Σαμαρά ο Κυριάκος Μητσοτάκης;

Πέραν της σεναριολογίας για την στάση των ΑΝΕΛ, η ΝΔ δεν έχει πει απολύτως τίποτε, αυτό καταδεικνύει το εσωτερικό της πρόβλημα, είπε ο κ. Μπουρνούς ωστόσο «οι απαντήσεις από την αξιωματική αντιπολίτευση πρέπει να δοθούν με τον επισημότερο τρόπο»

Χρειάζονται επίσημες απαντήσεις από τη ΝΔ, τόσο για το επερχόμενο γραφικό αλλά εθνικιστικό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη, όσο και πολύ περισσότερο για τη στάση της στη Βουλή, όσον αφορά την διαπραγμάτευση για το όνομα της ΠΓΔΜ, είπε ο υπεύθυνος εξωτερικής και ευρωπαϊκής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπουρνούς Στο Κόκκινο.

Πέραν της σεναριολογίας για την στάση των ΑΝΕΛ, η ΝΔ δεν έχει πει απολύτως τίποτε, αυτό καταδεικνύει το εσωτερικό της πρόβλημα, είπε ο κ. Μπουρνούς, ωστόσο «οι απαντήσεις από την αξιωματική αντιπολίτευση πρέπει να δοθούν με τον επισημότερο τρόπο».
 
«Στελέχη της υποκινούν ή θα συμμετάσχουν στο εθνιστικό συλλαλητήριο στις 21 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη;» αναρωτήθηκε.
 
«Πέρα από αυτές τις γραφικότητες, ο κ. Μητσοτάκης, ως σημερινός πρόεδρος της ΝΔ, προτίθεται με τη στάση του στη Βουλή, εάν και εφόσον προκύψει θετικό αποτέλεσμα από τη διαπραγμάτευση, να δικαιώσει ιστορικά την προσπάθεια επίλυσης του πατέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ως πρωθυπουργού, ή την αποστασία του ακροδεξιού κ. Σαμαρά; Αυτή είναι η ερώτηση-κλειδί για τη ΝΔ», όπως είπε.

Δείτε όλα τα σχόλια