Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Ο κ. πλωτάρχης μπορεί να μηνύσει τη ΝΔ για την οποία εργάζεται παράνομα"

Eurokinissi

Πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για τη μηνυτήρια αναφορά κατά των υπουργών Εθνικής Άμυνας και Ναυτιλίας που κατέθεσε ο πλωτάρχης του Πολεμικού Ναυτικού ε.α. Παναγιώτης Σταμάτης

"Το σχέδιο προεδρικού διατάγματος έχει ήδη υπογραφεί και αποσταλεί στις αρμόδιες υπηρεσίες για δημοσίευση. Ο κ. πλωτάρχης μπορεί να μηνύσει τη Νέα Δημοκρατία για την οποία εργάζεται παράνομα, και διαρρέει τέτοιου είδους πληροφορίες τις οποίες εν γνώσει του αναπαράγει ψευδώς".

Τα παραπάνω ανέφεραν πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας σχετικά με τη μηνυτήρια αναφορά κατά των υπουργών Εθνικής Άμυνας και Ναυτιλίας που κατέθεσε στην εισαγγελία Πρωτοδικών, ο πλωτάρχης του Πολεμικού Ναυτικού ε.α. Παναγιώτης Σταμάτης.

Υπενθυμίζεται ότι με τη μηνυτήρια αναφορά του, ο κ. Σταμάτης αποδίδει στους κ.κ. Πάνο Καμμένο και Παναγιώτη Κουρουμπλή, την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος, καθώς δεν έχουν εκδώσει προβλεπόμενο προεδρικό διάταγμα, ώστε οι απόστρατοι του Πολεμικού Ναυτικού, του Λιμενικού Σώματος κ.ά., να μπορούν να εργαστούν στο εμπορικό ναυτικό μετά τη συνταξιοδότησή τους.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δείτε όλα τα σχόλια