Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Συλλυπητήρια υπουργείου Εξωτερικών για τον θάνατο του πρέσβη Βασίλειου Τόλιου

Eurokinissi

"Ο Βασίλειος Τόλιος υπήρξε εξαίρετο στέλεχος της Διπλωματικής Υπηρεσίας της χώρας, καθ΄ όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του διακρίθηκε για το ήθος, τον επαγγελματισμό του και το συναδελφικό του πνεύμα και υπηρέτησε την Ελλάδα με εντιμότητα, αξιοπρέπεια και πίστη στο καθήκον"

Σύσσωμη η πολιτική και υπηρεσιακή ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών και οι συνάδελφοί του εκφράζουν την οδύνη τους για την απώλεια του πρέσβη Βασίλειου Τόλιου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, ο Βασίλειος Τόλιος υπήρξε εξαίρετο στέλεχος της Διπλωματικής Υπηρεσίας της χώρας, καθ΄ όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του διακρίθηκε για το ήθος, τον επαγγελματισμό του και το συναδελφικό του πνεύμα και υπηρέτησε την Ελλάδα με εντιμότητα, αξιοπρέπεια και πίστη στο καθήκον.

Σημειώνεται, ακόμα, πως εισήλθε στη Διπλωματική Υπηρεσία το 1989 και υπηρέτησε σε σημαντικές θέσεις, όπως στη Μόνιμη Αντιπροσωπεία στον ΟΑΣΕ και στις Πρεσβείες Τόκυο και Βαρσοβίας ενώ διετέλεσε Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας σε Σίδνεϋ και Αργυρόκαστρο.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Δύο διαφορετικοί δρόμοι, δύο διαφορετικά σχέδια

Ο προϋπολογισμός που αναμενόταν να ψηφιστεί χθες το βράδυ από τη Βουλή είναι ο πρώτος μετά από οκτώ χρόνια που δεν περιλαμβάνει νέους φόρους. Αντίθετα, περιλαμβάνει μειώσεις φόρων, καθώς τα επιπλέον...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο