Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Βρετανία: Προβάδισμα 7% των Συντηρητικών έναντι των Εργατικών

ΑΜΠΕ

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της ICM, αναφορικά με τις βρετανικές εκλογές της 12ης Δεκεμβρίου, οι «Τόρις» εξασφαλίζουν ποσοστό 38% και οι Εργατικοί 31%

Προβάδισμα 7 ποσοστιαίων μονάδων έναντι του Εργατικών διατηρούν οι «Τόρις» ενόψει των εκλογών της 12ης Δεκεμβρίου, σύμφωνα με δημοσκόπηση της ICM που δημοσιεύτηκε από το Reuters.

Σύμφωνα με την εν λόγω έρευνα, πρώτη κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, οι Συντηρητικοί εξασφαλίζουν ποσοστό 38% και οι Εργατικοί 31%.

Οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες συγκεντρώνουν 15%, ενώ το ποσοστό του κόμματος του Brexit ανέρχεται σε 9%.

Η δημοσκόπηση, όπου συμμετείχαν 2.047 άνθρωποι διεξήχθη διαδικτυακά μεταξύ 1ης και 4ης Νοεμβρίου και καταδεικνύει μικρότερη διαφορά σε σχέση με άλλες εταιρείες, όπου οι Συντηρητικοί προηγούνται με 8-17 ποσοστιαίες μονάδες των Εργατικών.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Με τη λίστα Πέτσα παρά πόδα

Δεν είναι καλά τα πράγματα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Οι προγνώσεις για την πορεία της οικονομίας και την ανεργία θυμίζουν τις χειρότερες ημέρες των χειρότερων Μνημονίων. Και αυτό είναι κάτι που θα φανεί από το φθινόπωρο, καθώς ο τουρισμός καταρρέει και τα μέτρα για τη στήριξη της οικονομίας έχουν αποτύχει ολοκληρωτικά.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις