Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Έκκληση από τον Τζ. Κόρμπιν για τη Μόρια: Να μη μείνει κανείς πίσω

Η καραντίνα, το πλύσιμο των χεριών και οι απαραίτητες αποστάσεις είναι αναγκαίες αυτή τη στιγμή, αλλά στα πολυπληθή καμπ αυτό είναι αδύνατο, υπογραμμίζει ο αργηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης του Ηνωμένου Βασιλείου

«Περισσότεροι από 20.000 αιτούντες άσυλο ζουν στο Κέντρο της Μόριας, το οποίο κατασκευάστηκε για μόλις 3 χιλιάδες ανθρώπους. Η καραντίνα, το πλύσιμο των χεριών και οι απαραίτητες αποστάσεις είναι αναγκαίες αυτή τη στιγμή, αλλά στα πολυπληθή καμπ αυτό είναι αδύνατο».

Τα παραπάνω τονίζει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο Τζέρεμυ Κόρμπιν, αργηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης του Ηνωμένου Βασιλείου και του Εργατικού Κόμματος, με αφορμή την ζοφερή κατάσταση στη Μόρια.

Και καλεί στην εκστρατεία #LeaveNoOneBehind  (Να μη μείνει κανείς πίσω) αναφορικά με τις καταστροφικές συνέπειες του κορωνοϊού.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Εθελοντική γενναιοδωρία και κοινωνική λεηλασία

Η ιδέα να δώσουν οι βουλευτές το 50% του μισθού τους για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού είναι μια σωστή ιδέα. Είναι επίσης μια ιδέα «εμπορική», που θα πουλήσει πολύ. Αυτό το ήξερε, φυσικά, ο Κ. Μητσοτάκης όταν την κατέθεσε. Αλλά ο πρωθυπουργός δεν είχε την πολιτική βούληση να την επιβάλει.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις