Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Διεθνές αντιιμπεριαλιστικό Συνέδριο στο Διαδίκτυο - Συναυλία του GRUP YORUM (Video)

Διεθνές αντιμπεριαλιστικό συνέδριο στο Διαδίκτυο στις 18.00, ώρα Ελλάδας και συναυλία του GRUP YORUM στις 20.00

1 Μαΐου 2020: "Τιμή στους αθάνατους ήρωες HELİN BÖLEK και MUSTAFA KOÇAK, Ο αγώνας συνεχίζεται"

Στο συνέδριο θα συμμετέχουν αγωνιστές και αγωνίστριες από Ελλάδα, Ιταλία, Ιρλανδία, Αυστρία, Ντονμπάς, Βουλγαρία, Φιλλιπίνες, Μεξικό και το δίκτυο πολιτικών κρατούμενων για την Παλαιστίνη - Samidοun.

Θα λάβουν χώρα ομιλίες που αφορούν κυρίως την απεργία πείνας ως μέσο πίεσης και προπαγάνδας. Απεργία πείνας ως μέσο αγώνα. Η επιρροή του στην κοινή γνώμη. Οι μάρτυρες μέσα στα κινήματα. Οι νίκες των απεργιών πείνας / Πολιτικοί Κρατούμενοι / Οργάνωση της Διεθνιστικής Αλληλεγγύης.

Ακολουθεί το πρόγραμμα του συνεδρίου:
Live μετάδοση:

• H αντίσταση της επαναστατικής μουσικής κολεκτίβας GRUP YORUM, επικοινωνία με το Σπίτι της Αντίστασης στην Αρμουτλού (Direniş Evi)

• Οι αγώνες μέσα στα κελιά, η ηρωική αντίσταση του Μustafa Koçak για αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη. Επικοινωνία με τη μητέρα της Heliın και τον πατέρα του Mustafa(TAYAD)

• Ο αγώνας του Νομικού Γραφείου του Λαού (HHB, Halkın Hukuk Bürosu) και των Δικηγόρων του Λαού (Halkın Avukatların). Δικαστήρια, φυλακίσεις και απεργία πείνας μέχρι θανάτου. Ομιλήτρια Ayşegül Çağatay

Αλληλεγγύη στους απεργούς πείνας μέχρι θανάτου στην Τουρκία

İBRAHİM GÖKÇEK, μέλος του GRUP YORUM
EBRU TİMTİK, Δικηγόρος του Λαού
AYTAÇ ÜNSAL, Δικηγόρος του Λαού
DİDEM AKMAN, πολιτική κρατούμενη
ÖZGÜR KARAKAYA, πολιτικός κρατούμενος

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πίσω από το παραπέτασμα της γελοιότητας

Είναι το λιγότερο αστεία και γραφικά τα κυβερνητικά στελέχη, όταν βγαίνουν στα κανάλια να εξηγήσουν ότι το πακέτο των 37 δισ. η Ελλάδα το κέρδισε με το σπαθί του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις εξαιρετικές διαπραγματευτικές του δυνατότητες και με τις λαμπρές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις