Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σύνοδος του ΚΕΑ την Κυριακή στην Αθήνα

Στη σύνοδο των προέδρων των κομμάτων - μελών του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς, η οποία θα διεξαχθεί σε κτήριο της Βουλής στη Λ. Αμαλίας 22 - 24, αύριο Κυριακή 9 Ιουνίου και ώρα 10 π.μ.

Στη σύνοδο των προέδρων των κομμάτων - μελών του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς, η οποία θα διεξαχθεί σε κτήριο της Βουλής στη Λ. Αμαλίας 22 - 24, αύριο Κυριακή 9 Ιουνίου και ώρα 10 π.μ., θα παρευρεθεί ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Αλέξης Τσίπρας.

Στη σύνοδο θα παρευρεθούν επίσης οι: Pierre Laurent πρόεδρος του ΚΕΑ και γραμματέας του Κ.Κ. Γαλλίας, Mirko Messner, πρόεδρος του Κ.Κ. Αυστρίας, Paolo Ferrero, γενικός γραμματέας της Κομμουνιστικής Επανίδρυσης Ιταλίας, Vojtech Filip, πρόεδρος του Κ.Κ. Βοημίας Μοραβίας, Martine Billard, συμπρόεδρος του Αριστερού Κόμματος Γαλλίας, Catarina Martins, συμπρόεδρος του Μπλόκο της Αριστεράς (Πορτογαλία) και Attila Vajnai, πρόεδρος του Κόμματος Εργατών Ουγγαρίας.

 

Αντιπροσωπεία του ΚΕΑ στην Τουρκία

Στην Κωνσταντινούπολη θα μεταβεί τη Δευτέρα 10 Ιουνίου αντιπροσωπεία του ΚΕΑ με επικεφαλής τη Μαϊτέ Μόλα, αντιπρόεδρο του ΚΕΑ, τη Δέσποινα Χαραλαμπίδου, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, και τον Ηλία Χρονόπουλο, γραμματέα της Νεολαίας Συνασπισμού, προσκεκλημένη από το Κόμμα Δημοκρατίας και Αλληλεγγύης της Τουρκίας (ODP).

Κατά την παραμονή της στην Κωνσταντινούπολη η αντιπροσωπεία του ΚΕΑ θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με την ηγεσία του ODP, συνδικαλιστικές ηγεσίες και εκπροσώπους των φορέων, οργανώσεων και ακτιβιστών που συμμετέχουν στην κατάληψη της πλατείας Ταξίμ και Γκεζίμ.

Δείτε όλα τα σχόλια