Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Στην προεκλογική συγκέντρωση του Die Linke ο Αλ. Τσίπρας

Στη Γερμανία μεταβαίνει την Πέμπτη ο Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να μιλήσει στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος της Αριστεράς, λίγες ημέρες πριν τις γερμανικές εκλογές.

Στη Γερμανία μεταβαίνει την Πέμπτη ο Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να  μιλήσει  στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του  Κόμματος της Αριστεράς, λίγες ημέρες πριν τις γερμανικές εκλογές.

Η επίσημη, συλλογικά αποφασισμένη, θέση του Die Linke διατυπώθηκε σε συνέντευξη της συμπροέδρου του, πρόσφατα σε ελληνική εφημερίδα και είναι ευνοϊκή προς την διεκδίκηση αποζημίωσης υπογραμμίζουν κυκλοι του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με το κατοχικό δάνειο.

Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι, η γερμανική Αριστερά και συγκεκριμένα το Die Linke, όχι μόνο δεν θα φέρουν εμπόδια στα δίκαια ελληνικά αιτήματα, αλλά θα στηρίξουν την ελληνική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στο να επιλυθεί το μακροχρόνιο πρόβλημα» συμπληρώνουν οι ίδιες πηγές.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η κυβέρνηση, ο Άδωνις και το κράτος δικαίου

Στις αρχικές συζητήσεις για το ταμείο ανάκαμψης, στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, πολλές χώρες ζήτησαν να συνδεθεί η κοινοτική χρηματοδότηση με τη λειτουργία του κράτους δικαίου. Το θέμα αυτό έθιγε κυρίως την Ουγγαρία και την Πολωνία.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο