Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ενδεχόμενη επίσκεψη Ερντογάν στη Μόσχα για τα εγκαίνια του Turkish Stream

Ο εκπρόσωπος του Β.Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ σημείωσε ωστόσο προς το παρόν δεν έχει καθοριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία

Στην ενδεχόμενη επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εντός του έτους, στη Μοσχα αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ, για τα εγκαίνια του αγωγού φυσικού αερίου Turkish Stream.

Ωστόσο, ο ίδιος μιλώντας στο Ria Novosti, σημείωσε ότι δεν υπάρχει προς το παρόν συγκεκριμένη ημερομηνία,

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου προέβη στη δήλωση αυτή με αφορμή τη δήλωση που έκανε ο Τούρκος πρεσβευτής Μεχμέτ Σαμσάρ , μετά την συνάντηση που είχε με τον κυβερνήτη της περιοχής του Λένινγκραντ Αλεξάντρ Ντορζντένκο, ότι ο πρόεδρος Ερντογάν ενδέχεται να επισκεφθεί την Ρωσία για τα εγκαίνια του αγωγού φυσικού αερίου Turkish Stream.

Παράλληλα ο Ντ.Πεσκόφ δήλωσε ότι οι ακριβείς ημερομηνίες, στις οποίες θα γίνουν τα εγκαίνια των αγωγών φυσικού αερίου Turkish Stream και Sila Sibiri (Η δύναμη της Σιβηρίας), δεν έχουν προς το παρόν καθορισθεί.

Νωρίτερα το πρακτορείο TASS μετέδωσε ότι η Gazprom και η Κίνα συμφωνήσαν ώστε τα εγκαίνια του αγωγού Sila Sibiri, μέσω του οποίου θα προμηθεύεται η Κίνα ρωσικό φυσικό αέριο, να γίνουν στις 2 Δεκεμβρίου.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Επικοινωνιακή καραντίνα

Για όσους δεν το έχουν προσέξει, η πολιτική έχει τελειώσει. Στον δημόσιο χώρο δεν υπάρχει αντιπαράθεση, οι αιχμές της κυβέρνησης δεν διασταυρώνονται πουθενά, ούτε με την αντιπολίτευση, ούτε με την κοινωνία.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις