Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τουρκία: Διεξαγωγή πρόωρων προεδρικών εκλογών ζητά ο Ντ.Μπαχτσελί

ΑΜΠΕ

Ο ηγέτης του Κόμματος Εθνικιστικού Κινήματος (MHP) της Τουρκίας επικαλέστηκε «οικονομικές και πολιτικές επιχειρήσεις εις βάρος της Τουρκίας» υποστηρίζοντας ότι είναι δύσκολο η χώρα να «αντέξει υπό τέτοιες συνθήκες έως τον Νοέμβριο 2019»

Διεξαγωγή προεδρικών εκλογών ένα χρόνο νωρίτερα από το αναμενόμενο ζήτησε ο ηγέτης του αντιπολιτευόμενου Κόμματος Εθνικιστικού Κινήματος (MHP) της Τουρκίας, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ζητώντας να επισπευθούν οι εκλογές για τον προσεχή Αύγουστο, την ώρα που είναι προγραμματισμένες για τον Νοέμβριο 2019.

Ο Ντ.Μπαχτσελί επικαλέστηκε «οικονομικές και πολιτικές επιχειρήσεις εις βάρος της Τουρκίας» υποστηρίζοντας ότι είναι δύσκολο η χώρα να «αντέξει υπό τέτοιες συνθήκες έως τον Νοέμβριο 2019».

Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Μπεκίρ Μποζντάγ, απάντησε από την πλευρά του ότι οι επίσημοι θεσμοί της χώρας θα εξετάσουν το αίτημα του MHP.

Πηγή: ΑΜΠΕ

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Τα προσφυγόπουλα

Ήταν απεχθείς οι φωνές που ξεσηκώθηκαν προσπαθώντας να αποκλείσουν τα προσφυγόπουλα από τα σχολεία. Φωνές ακροδεξιές, μεταμφιεσμένες σε “ανησυχούντες γονείς” και σε “τοπικούς φορείς”, ακόμα και σε...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο