Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ν.Παππάς: Οι επιχειρήσεις λεφτά ακούν και λεφτά δεν βλέπουν

Eurokinissi

«Οι επιχειρήσεις δεν είναι "ζόμπι" και οι έμποροι δεν είναι "ψεύτες", όπως έσπευσαν να τους χαρακτηρίσουν υπουργοί του κ. Μητσοτάκη», σχολιάζει ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζοντας ότι «χρειάζονται ουσιαστική και άμεση ενίσχυση. Όχι χαρακτηρισμούς και ύβρεις»

«Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν καταλάβει ότι η επιστρεπτέα προκαταβολή και το ΤΕΠΙΧ ΙΙ αποτελούν συστατικά της συνταγής "λεφτά ακούω και λεφτά δεν βλέπω"», σημειώνει ο τομεάρχης Οικονομίας το υΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.

Ο ίδιος προσθλετει ότι «η αγωνία που εκφράζουν οι άνθρωποι της αγοράς για το μέλλον τους και συνολικά για την ελληνική οικονομία είναι ειλικρινής και δικαιολογημένη».

«Οι επιχειρήσεις δεν είναι "ζόμπι" και οι έμποροι δεν είναι "ψεύτες", όπως έσπευσαν να τους χαρακτηρίσουν υπουργοί του κ. Μητσοτάκη», σχολιάζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζοντας ότι «χρειάζονται ουσιαστική και άμεση ενίσχυση. Όχι χαρακτηρισμούς και ύβρεις».

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Όλες οι Ειδήσεις