Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ν.Ηλιόπουλος: Η ΝΔ βλέπει την ύφεση ως ευκαιρία αναδιανομής υπέρ των λίγων

«Η ΝΔ κατάφερε να ακυρώσει την δυναμική της οικονομικής ανάπτυξης πριν την πανδημία», σχολιάζει ο πρώην υφυπουργός Εργασίας

«Ύφεση λοιπόν για το πρώτο τρίμηνο του 2020. Η ΝΔ κατάφερε να ακυρώσει την δυναμική της οικονομικής ανάπτυξης πριν την εμφάνιση της πανδημίας. Σήμερα συνεχίζει να επιμένει σε μια πολιτική που βαθαίνει την ύφεση», σχολιάζει ο επικεφαλής της «Ανοιχτής Πόλης», Νάσος Ηλιόπουλος αναφορικά με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ για ύφεση -0,9% το α' τρίμηνο.

Παράλληλα, ο ίδιος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, τονίζει ότι η κυβέρνηση «επιμένει, γιατί βλέπει την ύφεση ως άλλη μια ευκαιρία αναδιανομής υπέρ των λίγων. Μια ολόκληρη γενιά την στιγμή που πήρε ανάσα καλείται να βουλιάξει ξανά στην ανασφάλεια».

«Στο χέρι μας είναι να μην ζήσουμε άλλη μία κοινωνική χρεοκοπία. Στο χέρι μας είναι να φανταστούμε και να δημιουργήσουμε ένα διαφορετικό μέλλον», τονίζει ο Ν.Ηλιόπουλος.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Διεθνής διασυρμός

Να λοιπόν που η περίφημη λίστα Πέτσα έφτασε μέχρι το Συμβούλιο της Ευρώπης. Στην πλατφόρμα του Συμβουλίου για την ελευθερία του Τύπου αναρτήθηκαν χθες όλα τα δεδομένα για το σκάνδαλο...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις