Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ν.Παππάς - Γ.Τσίπρας: Η οικονομία θα ανακάμψει με μια μεγάλη δημόσια παρέμβαση

«Η οικονομία θα ανακάμψει με μια μεγάλη δημόσια παρέμβαση και με την άρση του αποκλεισμού των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από τα εργαλεία της Πολιτείας» επεσήμαναν οι αρμόδιοι τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ

«Η χρηματοδότηση των ελληνικών επιχειρήσεων αποτελεί κρίσιμο και επείγον ζήτημα για τη στήριξη της οικονομίας», τονίζουν με κοινή τους ανακοίνωση ο τομεάρχης και ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς και Γιώργος Τσίπρας μετά τις συναντήσεις με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, και τον υφυπουργό Οικονομικών, αρμόδιο για το χρηματοπιστωτικό σύστημα, Γιώργο Ζαββό.

«Στις συνομιλίες μας, εκφράσαμε τον προβληματισμό μας για τον αποκλεισμό της συντριπτικής πλειονότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από τα διαθέσιμα εγγυοδοτικά εργαλεία», υπογραμμίζεουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, οι Ν.Παππάς και Γ.Τσίπρας προσθεσαν ότι «θέσαμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της αγοράς στη συνεργασία τους με τις τράπεζες και ζητήσαμε την άμεση κατάθεση του νομοσχεδίου για τις μικροπιστώσεις».

«Η οικονομία θα ανακάμψει μόνο με μια μεγάλη δημόσια παρέμβαση και με την άρση του αποκλεισμού των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων από τα εργαλεία της Πολιτείας», τονίζουν οι ίδιοι.

Στις συναντήσεις συμμετείχε και ο επικεφαλής του Χρηματοπιστωτικού Τομέα του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Πιλάλης.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Διεθνής διασυρμός

Να λοιπόν που η περίφημη λίστα Πέτσα έφτασε μέχρι το Συμβούλιο της Ευρώπης. Στην πλατφόρμα του Συμβουλίου για την ελευθερία του Τύπου αναρτήθηκαν χθες όλα τα δεδομένα για το σκάνδαλο...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις