Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ο οικονομολόγος του ΣΕΒ Μ. Μασουράκης νέος αντιπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ

Ο νέος αντιπρόσωπος της Ελλάδας, Μ. Μιχάλης Μασουράκης, έχει διατελέσει επικεφαλής οικονομολόγος στον ΣΕΒ (2015-2020)

Με απόφαση της κυβέρνησης και του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, ορίζεται νέος αντιπρόσωπος της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ο Μιχάλης Μασουράκης.

Ο Μ. Μασουράκης διαδέχεται, από την 1η Σεπτεμβρίου 2020, τον Μιχάλη Ψαλιδόπουλο ο οποίος αποχωρεί από τη θέση του μετά από 5 χρόνια θητείας.

Ο νέος αντιπρόσωπος της Ελλάδας, Μ. Μιχάλης Μασουράκης, έχει διατελέσει επικεφαλής οικονομολόγος στον ΣΕΒ (2015-2020) και Ανώτερος Διευθυντής Οικονομικών Μελετών στην Alpha Bank (1996-2015), ενώ έχει εργαστεί ως οικονομολόγος στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (1983-1986) και έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα ως αναπληρωματικό μέλος στην Νομισματική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης (1988-1996).

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Διεθνής διασυρμός

Να λοιπόν που η περίφημη λίστα Πέτσα έφτασε μέχρι το Συμβούλιο της Ευρώπης. Στην πλατφόρμα του Συμβουλίου για την ελευθερία του Τύπου αναρτήθηκαν χθες όλα τα δεδομένα για το σκάνδαλο...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις