Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Απολογισμός της επίσκεψης του Αλ. Τσίπρα στις ΗΠΑ στην task force για τις επενδύσεις

Θα συζητηθούν διεξοδικά οι επενδυτικές ευκαιρίες που προκύπτουν από τις συζητήσεις με τα αμερικάνικα funds και τις συναντήσεις με ομογενείς

Σήμερα στις 17.00 στο Μέγαρο Μαξίμου πρόκειται να πραγματοποιηθεί η τρίτη συνεδρίαση της Διυπουργικής Επιτροπής για τις επενδύσεις με αντικείμενο τον απολογισμό της επίσκεψης του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ.

Στη συνεδρίαση αναμένεται να γίνει απολογισμός των συναντήσεων και των συνομιλιών που είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και το υπουργικό κλιμάκιο στις Ηνωμένες Πολιτείες και θα συζητηθούν διεξοδικά οι επενδυτικές ευκαιρίες που προκύπτουν από τις συζητήσεις με τα αμερικάνικα funds και τις συναντήσεις με ομογενείς, αλλά και γενικότερα οι δυνατότητες ενίσχυσης των διμερών σχέσεων Ελλάδας - ΗΠΑ.

Υπενθυμίζεται ότι η επιτροπή στις προηγούμενες συνεδριάσεις της έχει προχωρήσει σε μία πλήρη καταγραφή των εν εξελίξει άμεσων ξένων επενδύσεων και των ενεργειών που απαιτούνται για την υλοποίησή τους, καθώς και στην καταγραφή όλων των νέων επενδυτικών προτάσεων που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα και ήδη ασχολείται με τις συνολικότερες θεσμικές παρεμβάσεις.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Το "αφήγημα"

Σε κάθε περιστατικό ακροδεξιάς βίας σκάνε μύτη οι “ισαποστάκηδες”. "Πώς τολμάει και μιλάει ο ΣΥΡΙΖΑ για επιθέσεις μίσους;" αναρωτιούνται. Αυτοί δεν δίχασαν την κοινωνία στις πλατείες των...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο