Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σ. Γιαννακίδης: Η έξοδος από τα μνημόνια και η ρύθμιση του δημόσιου χρέους δίνουν καθαρό διάδρομο σε κοινωνία και επενδυτές

Eurokinissi

Ο υφυπουργός αναφέρθηκε στην ανάγκη υπέρβαση των παθογενειών του παρελθόντος που οδήγησαν τη χώρα στην κρίση και τα μνημόνια

Η έξοδος από την εποχή των μνημονίων αποτελεί το βασικό χαρακτηριστικό πάνω στο οποίο οφείλουμε να επενδύσουμε και να σχεδιάσουμε την επόμενη μέρα και μαζί με τη ρύθμιση του δημόσιου χρέους δίνουν καθαρό διάδρομο και στην ελληνική κοινωνία και στους επενδυτές τόνισε μιλώντας Στο Κόκκινο ο Στάθης Γιαννακίδης  που είναι υφυπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης αρμόδιος για τα ΕΣΠΑ.

Ο κ. Γιαννακίδης στον Στάθη Σχινά μίλησε για την κρίσιμη τριετία που ακολουθεί, τη χάραξη της στρατηγικής αυτόνομης πορείας για την ανάπτυξη της επόμενης δεκαετίας και τη  δυνατότητα της χώρας να αναπτυχθεί αξιοποιώντας «το σύνολο των χρηματοδοτικών εργαλείων που έχουμε στα χέρια μας, είτε από το υπουργείο Οικονομίας, είτε από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης».

Ο υφυπουργός αναφέρθηκε στην ανάγκη υπέρβαση των παθογενειών του παρελθόντος που οδήγησαν τη χώρα στην κρίση και τα μνημόνια αλλά και στην ανάγκη αντιμετώπισης της μεγάλης ζημιάς που έχει αποτυπωθεί τα προηγούμενα χρόνια.

Δείτε όλα τα σχόλια