Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γιορτή στην κοπή της πίτας του Πολιτισμού

Σε ένα ζεστό κλίμα στον Πολυχώρο της Ανοιχτής Πόλης πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Τμήματος Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ένα ζεστό κλίμα στον Πολυχώρο της Ανοιχτής Πόλης πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Τμήματος Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ. Στην όμορφη γιορτή συνέβαλλαν με την παρουσία τους καλλιτέχνες, άνθρωποι των γραμμάτων και του πολιτισμού, δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών, καθώς και μέλη της Γραμματείας και της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση από την Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ οι Μανώλης Γλέζος, Δημήτρης Στρατούλης, Μαρία Κανελλοπούλου, Έφη Γεωργοπούλου - Σαλτάρη, ο πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών Παύλος Ναθαναήλ, η αντιπρόεδρος της Unicef Σοφία Τζιτζίκου και μέλη θεατρικών κινηματογραφικών και εικαστικών ομάδων. Οι πανεπιστημιακοί Σαλίμπα Παναγιώτα, Φίλιππος Νικολόπουλος, Β. Αγγελόπουλος, Χριστόφορος Παπαδόπουλος - μέλος Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από μελοποιημένα αποσπάσματα της ποιητικής συλλογής "Αρχαία Μέλισσα" της Γιώγιας Σιώκου από τον συνθέτη Γιάννη Ιωάννου. Ερμήνευσαν οι Καλλιόπη Βέττα και Μάνια Παπαδημητρίου.

Δείτε όλα τα σχόλια