Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Με κλείσιμο απειλεί η αμερικανική μουσική βιομηχανία το YouTube

Η Ένωση Μουσικής Βιομηχανίας των ΗΠΑ υποστηρίζει η ιστοσελίδα θα έπρεπε να κλείσει, αφού χάνονται εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια ετησίως

Για την «πιο κοινή μορφή πειρατείας» κατηγορεί η Ένωση Μουσικής Βιομηχανίας των ΗΠΑ (RIAA) τη δημοφιλή ιστοσελίδα YouTube η οποία επιτρέπει στους χρήστες να μετατρέπουν τα μουσικά βίντεο του YouTube σε μουσικά κομμάτια.

Επιπλέον, η Ένωση Μουσικής Βιομηχανίας των ΗΠΑ υποστηρίζει η ιστοσελίδα θα έπρεπε να κλείσει, αφού χάνονται εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια ετησίως.

«Το YouTube-mp3.org είναι η πιο εύχρηστη διαδικτυακή υπηρεσία μετατροπής βίντεο σε mp3. Δεν χρειάζεται να ανοίξετε λογαριασμό, αφού το μόνο που χρειάζεστε είναι το YouTube URL. Η μετατροπή ξεκινά μόλις εισαγάγετε τη διεύθυνση και στη συνέχεια είστε σε θέση να κατεβάσετε το αρχείο», αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

«Σε αντίθεση με άλλες υπηρεσίες, η διαδικασία μετατροπής πραγματοποιείται από τις υποδομές μας και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κατεβάσετε το ηχητικό αρχείο από τους διακομιστές μας».

Σύμφωνα με αναφορές της ιστοσελίδας TorrentFreak, οι διαχειριστές του YouTube-MP3 πιθανόν έχουν καταλήξει σε κάποιον συμβιβασμό με τη RIAA, αφού συμφώνησαν να πληρώσουν ένα ποσό -το οποίο δεν έχει διευκρινιστεί- ώστε να συνεχίσει η λειτουργία της ιστοσελίδας και να αποφευχθούν τέτοιου είδους θέματα στο μέλλον.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δείτε όλα τα σχόλια