Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Άλλος ο διαχειριστής εισιτηρίων

Αρχιφύλακας Ακρόπολης

Καταρρίπτεται πλήρως η επιχειρηματολογία της υπουργού Πολιτισμού για τον παυθέντα ήδη αρχιφύλακα της Ακρόπολης Δημήτρη Ζαγοραίο, που τον έφερε να εκτελεί παράλληλα χρέη διαχειριστή εισιτηρίων. Όπως αποδεικνύουν έγγραφα που διαθέτει η εφημερίδα μας, αφενός η αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών στις 30 Μαΐου διαβίβασε στο Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων, με κοινοποίηση στο γραφείο προέδρου του ΤΑΠΑ, το πρωτόκολλο παράδοσης - παραλαβής της διαχείρισης του χώρου της Ακρόπολης και των Κλιτυών από τον τότε αρχιφύλακα Δημήτρη Ζογοραίο στη φύλακα Μαρία Τσιμούρα ως δαχειρίστρια.

Από την άλλη, το ΤΑΠΑ με έγγραφό του στις 23.7.2019 ενημερώνει ότι "ο ορισμός της Μ. Τσιμούρα ως διαχειρίστριας Ακρόπολης και Κλιτυών έχει γίνει αποδεκτός". Ως εκ τούτου, ήταν ήδη γνωστό στις υπηρεσίες του υπουργείου ποιος ήταν ο διαχειριστής των εισιτηρίων στην Ακρόπολη. Όπως αποδεικνύεται, το υπουργείο, μέσω fake news, προσπάθησε να δικαιολογήσει την αλλαγή του αρχιφύλακα στην Ακρόπολη και να μεθοδεύσει την αντικατάστασή του με συνδικαλίστρια της ΔΑΚΕ στο ΥΠΠΟΑ. Επιστροφή στην "κανονικότητα"...

Π.Κρ.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Το μίσος τούς τραβάει στον πάτο

Αν η Ν.Δ. δεν είχε επενδύσει, ως αντιπολίτευση, τόσο μίσος στο προσφυγικό, αν δεν είχε αγκαλιάσει όλα τα έξαλλα ακροδεξιά στοιχεία, αν δεν είχε βγει στα κεραμίδια για τα ξέφραγα αμπέλια, δεν θα είχε προσαράξει τόσο δραματικά στο προσφυγικό.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις