Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Διαδικτυακή εκδήλωση «COVID-19: καλλιτέχνες και δημιουργοί» την Τετάρτη

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο μέσω της πλατφόρμας Webex στις 20:00. Συμμετέχουν οι Π.Σκουρολιάκος, Ά.Χατζησοφιά και ο Κ.Καλδάρας

Διαδικτυακή εκδήλωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Πολιτισμός και εκείνοι που τον υπηρετούν εν μέσω πανδημίας θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 22 Απριλίου μέσω της πλατφόρμας Webex στις 20:00. Η πλατφόρμα θα έχει ανοίξει μισή ώρα νωρίτερα ώστε να μπορέσουν όλοι να συνδεθούν.

Στην εκδήλωση με θέμα «COVID-19: Καλλιτέχνες και δημιουργοί #μένουμεσπίτι, διεκδικούμε να #μείνουμεόρθιοι», συμμετέχουν οι: Πάνος Σκουρολιάκος, τομεάρχης Πολιτισμού της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Χατζησοφιά, ηθοποιός – σεναριογράφος, Κώστας Καλδάρας, συνθέτης. Συντονίζει η δημοσιογράφος Πόλυ Κρημνιώτη.

Για να παρακολουθήσετε και να συμμετάσχετε ενεργά στην εκδήλωση πατήστε στο παρακάτω link από οποιοδήποτε υπολογιστή (desktop ή φορητό), τάμπλετ ή κινητό.

Μετά τον κύκλο των αρχικών τοποθετήσεων θα ακολουθήσει συζήτηση με τους δημιουργούς, τους δημοσιογράφους αλλά και με το κοινό που θα συμμετάσχει.

Για να συνδεθείτε από mobile συσκευή (κινητό ή tablet) θα πρέπει να έχετε κατεβάσει την εφαρμογή Cisco Webex Meetings

Για συσκευές iOS στο:

https://apps.apple.com/us/app/cisco-webex-meetings/id298844386

Για συσκευές android στο:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cisco.webex.meetings

Για να συνδεθείτε από υπολογιστή (επιτραπέζιο ή φορητό) μπορείτε να μπείτε απ’ ευθείας από τον browser πατώντας το link.

«Η τέχνη δεν πρέπει ν’ αντανακλά σαν τον καθρέφτη μα σαν φακός να μεγεθύνει».
(Μαγιακόφσκι, Τους προβολείς στήσε, Θ. Μικρούτσικος)

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.
Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Δοξάστε τον!

Για όποιον δεν το έχει καταλάβει, το επόμενο διάστημα θα το φάμε με την αναμονή του χρηματικού πακέτου από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Με τα ΜΜΕ να δοξάζουν τον Κυρ. Μητσοτάκη, που αποκατέστησε το διεθνές κύρος της χώρας και της οικονομίας, που μας έσωσε από τον λαϊκισμό

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις