Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Διαδικτυακή εκδήλωση: Το θέατρο στην εποχή του κορωνοϊού

Σήμερα, Πέμπτη, στις 20:00 μέσω της πλατφόρμας Webex θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση «Το θέατρο στην εποχή του κορωνοϊού»

Συνεχίζονται οι διαδικτυακές εκδηλώσεις για τον Πολιτισμό. Μετά την πρώτη επιτυχημένη συνάντηση καλλιτεχνών και δημιουργών, σήμερα στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση «Το θέατρο στην εποχή του κορωνοϊού».

Σε αυτή συμμετέχουν οι: Μάνος Καρατζογιάννης, Ταμίλα Κουλίεβα, Στέλιος Μάινας, Θέμης Μουμουλίδης, Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πάνος Σκουρολιάκος. Συντονίζει η δημοσιογράφος Πόλυ Κρημνιώτη.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Webex. Για να παρακολουθήσετε και να συμμετάσχετε ενεργά πατήστε εδώ από οποιοδήποτε υπολογιστή (desktop ή φορητό), τάμπλετ ή κινητό.

Μετά τον κύκλο των αρχικών τοποθετήσεων θα ακολουθήσει συζήτηση με τους καλλιτέχνες, τους δημοσιογράφους αλλά και με το κοινό που θα συμμετάσχει.

Η πλατφόρμα θα ανοίξει μισή ώρα νωρίτερα ώστε να μπορέσουν όλοι να συνδεθούν.

Οδηγίες:

Για να συνδεθείτε από κινητό ή tablet θα πρέπει να έχετε κατεβάσει την εφαρμογή Cisco Webex Meetings

Για συσκευές iOS  εδώ.

Για συσκευές android εδώ.

Για να συνδεθείτε από υπολογιστή (επιτραπέζιο ή φορητό) μπορείτε να μπείτε απ’ ευθείας από τον browser πατώντας εδώ.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Δοξάστε τον!

Για όποιον δεν το έχει καταλάβει, το επόμενο διάστημα θα το φάμε με την αναμονή του χρηματικού πακέτου από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Με τα ΜΜΕ να δοξάζουν τον Κυρ. Μητσοτάκη, που αποκατέστησε το διεθνές κύρος της χώρας και της οικονομίας, που μας έσωσε από τον λαϊκισμό

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις