Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Συνεργασία του Φεστιβάλ Αθηνών με το Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Fajr

Το φεστιβάλ Θεάτρου Fajr διεξάγεται στην Τεχεράνη από τις 18 έως τις 29 Ιανουαρίου

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου και του Διεθνούς Φεστιβάλ Θεάτρου Fajr, πρόκειται να υπογράψει ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, ως επίσημος προσκεκλημένος του Fajr.

Το φεστιβάλ Θεάτρου Fajr διεξάγεται στην Τεχεράνη από τις 18 έως τις 29 Ιανουαρίου, και σε αυτό θα παρευρεθούν και η θεατρολόγος, σκηνοθέτις Τζωρτζίνα Κακουδάκη, υπεύθυνη του Λυκείου Επιδαύρου και των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Φεστιβάλ.

Στο Φεστιβάλ Θεάτρου Fajr η Ελλάδα συμμετέχει με την παράσταση Blue Line της ομάδας Πλεύσις, καθώς και με μία σειρά θεατρικών εργαστηρίων και σεμιναρίων που πραγματοποιούν οι σκηνοθέτιδες Τζωρτζίνα Κακουδάκη και Κατερίνα Ευαγγελάτου, η χορογράφος, χορεύτρια Πατρίσια Απέργη και ο σχεδιαστής φωτισμών Βασίλης Αποστολάτος.

Την ελληνική συμμετοχή στο Ιράν συντονίζει το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού, μέσω της εκπροσώπου του στην Τεχεράνη, με την υποστήριξη της πρεσβείας της Ελλάδος στο Ιράν.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο Δένδιας, ο Άδωνις και το πολιτικό έλλειμμα του Κ. Μητσοτάκη

Η Νέα Δημοκρατία εγκατέλειψε τελικά την ιδέα της πρότασης μομφής, μια άθλια κίνηση τακτικισμού, που αποσκοπούσε στο να κερδηθεί χρόνος ώστε να προετοιμαστεί ο δεύτερος γύρος των άθλιων επεισοδίων της...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο