Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ουρές για την "μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς"

Η "Μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς" έκλεψε τις καρδιές των σινεφίλ. Αψηφώντας τον φόβο για τον κορωνοϊό, νέοι στην πλειονότητα τους θεατές σχημάτισαν ουρές στο “Άστυ” των 330 θέσεων, όπου προβάλλεται...

Η "Μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς" έκλεψε τις καρδιές των σινεφίλ. Αψηφώντας τον φόβο για τον κορωνοϊό, νέοι στην πλειονότητα τους θεατές σχημάτισαν ουρές στο “Άστυ” των 330 θέσεων, όπου προβάλλεται από την περασμένη Πέμπτη η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομιδη.

Μέχρι και καρέκλες επιστρατεύτηκαν προκειμένου να παρακολουθήσουν την ταινία στο πρώτο τετραήμερο της προβολής της, που σύμφωνα με την εταιρεία παραγωγής έκοψε 2.208 εισιτήρια. Την Κυριακή ωστόσο σημειώθηκε το ρεκόρ των 648 εισιτηρίων στην απογευματινή και βραδινή προβολή. Αναλυτικά την Πέμπτη κόπηκαν 485 εισιτήρια, την Παρασκευή 496 και το Σάββατο 579.

"Η Μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς" είναι η πέμπτη μεγάλου μήκους ταινία του Γ. Οικονομίδη, που μετά το "Σπιρτόκουτο", την «γκανγκστερική μαύρη κωμωδία», φέρει όλα τα συστατικά του ιδιώματος του Οικονομίδη. Έρωτες, καψούρες, πάθη, προδοσίες, Ελληνίδες μάνες και γιοι, παθογένειες και κοινωνία στο μικροσκόπιο, σε συνδυασμό με το καυστικό χιούμορ δημιουργούν ένα πολύ ενδιαφέρον κινηματογραφικό κοκτέιλ. Τους χαρακτήρες υποδύονται οι Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννης Τσορτέκης, Βαγγέλης Μουρίκης, Στάθης Σταμουλακάτος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Λένα Κιτσοπούλου.

Δείτε όλα τα σχόλια

Όλες οι Ειδήσεις