Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δύο νέα μέλη στο ΔΣ του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου

O διευθυντής φωτογραφίας και ο σύμβουλος επικοινωνίας στο ΔΣ του ΕΚΚ

O διευθυντής φωτογραφίας Αργύρης Θέος και ο σύμβουλος επικοινωνίας Κωνσταντίνος Δήμος διορίστηκαν στο ΔΣ του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, με απόφαση της υπουργού Πολιτισμού Λυδίας Κονιόρδου.

Τα δύο νέα μέλη διορίστηκαν σε αντικατάσταση παραιτηθέντων μελών και η θητεία τους λήγει με τη λήξη της θητείας των υπολοίπων μελών του ΔΣ.

Ο Κ.Δήμος είναι σύμβουλος επικοινωνίας με εικοσιτετράχρονη εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις και υπεύθυνος προγράμματος σε τηλεοπτικούς σταθμούς, μέλος επιτροπών κινηματογραφίας της ΕΡΤ ΑΕ, πρόεδρος της επιτροπής Μικροφίλμ, εκπρόσωπος της ΕΡΤ ΑΕ στο ΕΚΚ, καθώς και στο Φεστιβάλ Δράμας και Θεσσαλονίκης. Ο Αρ.Θέος είναι διευθυντής φωτογραφίας σε κινηματογραφικές, τηλεοπτικές και θεατρικές παραγωγές.

Επίσης, το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου έχει προκηρύξει τη θέση του γενικού διευθυντή (στις 8/1/2018) για την πλήρωσή της μετά την απομάκρυνση της Ηλέκτρας Βενάκη.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο Δένδιας, ο Άδωνις και το πολιτικό έλλειμμα του Κ. Μητσοτάκη

Η Νέα Δημοκρατία εγκατέλειψε τελικά την ιδέα της πρότασης μομφής, μια άθλια κίνηση τακτικισμού, που αποσκοπούσε στο να κερδηθεί χρόνος ώστε να προετοιμαστεί ο δεύτερος γύρος των άθλιων επεισοδίων της...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο