Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Aκυρώθηκε και το Εjekt Festival λόγω της πανδημίας του COVID-19

Μετά το Summer Nostos Festival, αυτή είναι η δεύτερη επίσημη ανακοίνωση ακύρωσης προγραμματισμένου καλοκαιρινού φεστιβάλ.

To Εjekt Festival με μία ανακοίνωσή του στα social media ενημερώνει το κοινό πως η διοργάνωση του 2020 δεν θα πραγματοποιηθεί.


Όπως μας είχαν αναφέρει οι διοργανωτές τον Μάρτιο, στην αρχή των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας, έψαχναν λύσεις για τη διεξαγωγή των μεγάλων συναυλιών και φεστιβάλ.

Τότε ακόμα ήλπιζαν σε μία θετική εξέλιξη, καθώς στον κλάδο της live μουσικής βιομηχανίας, πέραν από τους καλλιτέχνες, δραστηριοποιούνται και εργαζόμενοι διαφόρων ειδικοτήτων (ηχολήπτες, φωτιστές, φωτογράφοι, εικονολήπτες, stagehands κ.α.) οι οποίοι ήδη έχουν πληγεί από τις συνέπειες της πανδημίας αντιμετωπίζοντας το φάσμα της ανεργίας.

Δυστυχώς το κοινό που περίμενε να δει φέτος τους Red Hot Chili Peppers και τους Foals θα πρέπει να περιμένει. Πληροφορίες σχετικά με το πλάνο επιστροφής χρημάτων στους κατόχους εισιτηρίων, θα ανακοινωθούν σε λίγες ημέρες.

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Δοξάστε τον!

Για όποιον δεν το έχει καταλάβει, το επόμενο διάστημα θα το φάμε με την αναμονή του χρηματικού πακέτου από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Με τα ΜΜΕ να δοξάζουν τον Κυρ. Μητσοτάκη, που αποκατέστησε το διεθνές κύρος της χώρας και της οικονομίας, που μας έσωσε από τον λαϊκισμό

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις