Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Νέα ήθη, νέες συνήθειες

Εντελώς ξαφνικά και χωρίς καμία αιτιολογία, εμφανή τουλάχιστον, οι διοργανωτές της συναυλίας του Ρότζερ Γουότερς με την παραγωγή του “The Dark Side of The Moon”...

Εντελώς ξαφνικά και χωρίς καμία αιτιολογία, εμφανή τουλάχιστον, οι διοργανωτές της συναυλίας του Ρότζερ Γουότερς με την παραγωγή του "The Dark Side of The Moon", που επρόκειτο να δοθεί στις 31 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ, αλλάζουν τον τόπο και τον χρόνο της διοργάνωσης και τη μεταφέρουν μία ημέρα μετά, την 1η Αυγούστου, στο Τerra Vibe Park στη Μαλακάσα, χωρίς να σέβονται το κοινό τους, στο οποίο επιπλέον δεν δίνουν τη δυνατότητα να εξαργυρώσει τα εισιτήρια που τυχόν έχει προμηθευτεί ήδη.

Σε ανακοίνωσή τους οι διοργανώτριες εταιρείες Didi Music και Big Star Promotion αναφέρουν ότι "λόγω της σημερινής συγκυρίας ο χώρος που είχε ανακοινωθεί αρχικά, δεν μπορεί να λειτουργήσει ώστε το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα και η εμπειρία που καλούνται να ζήσουν οι θεατές να είναι στον μέγιστο βαθμό". Ακατανόητη ομολογουμένως η επιχειρηματολογία που επικαλούνται. Γιατί αλήθεια δεν σκέφτονταν από την ώρα που ξεκίνησαν τον σχεδιασμό της συναυλίας "το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα" ώστε να είναι πιο προσεκτικοί στην επιλογή του τόπου και του χώρου διεξαγωγής του; Μήπως το μόνο που δεν τους ενδιαφέρει είναι "το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα" αλλά η αγοραστική του αξία; Και επιπλέον πού ακούστηκε να μην επιτρέπεται η εξαργύρωση των εισιτηρίων όσων τα έχουν ήδη προμηθευτεί αλλά δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα νέα δεδομένα; Γράφουν επί λέξει στην ανακοίνωσή τους ότι "τα εισιτήρια που έχουν αγορασθεί για το ΟΑΚΑ ισχύουν και για τον νέο χώρο σε αντίστοιχες θέσεις και διαζώματα και δεν εξαργυρώνονται". Επιπλέον, εντελώς αυθαίρετα, χωρίζουν το Terra Vibe σε δύο ζώνες, Α και Β, προσπαθώντας να αντιστοιχίσουν έναν σαφώς οριοθετημένο χώρο όπως το ΟΑΚΑ με έναν ανοιχτό όπως αυτός στη Μαλακάσα, χωρίς να αλλάξουν το αντίτιμο των εισιτηρίων.

Τα εισιτήρια διαμορφώνονται ως εξής: "ΖΩΝΗ Α' - F.O.S. Εισιτήρια μπροστά στη σκηνή ανέρχονται στα 59 ευρώ. ΖΩΝΗ Α' - VIP Εισιτήρια καθήμενων με ιδανική ορατότητα ανέρχονται 59 ευρώ. ΖΩΝΗ Β' - Εισιτήρια ορθίων ανέρχονται στα 40 ευρώ. ΖΩΝΗ Β' - Εισιτήρια ανέργων ανέρχονται στα 28 ευρώ. Τα εισιτήρια της ΖΩΝΗΣ Β' εξασφαλίζουν θέσεις ορθίων".

Ο τρόπος με τον οποίο χειρίζονται τη συγκεκριμένη συναυλία οι διοργανώτριες εταιρείες κρίνει και την αξιοπιστία τους.

Δείτε όλα τα σχόλια