Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ανακοίνωση του ΣΕΒΑ για τα πανεπιστημιακά συγγράμματα

"Γενικώς, ο ΣΕΒΑ κατά παράδοση δεν υποκύπτει στην επικοινωνιακή διαχείριση του μεγάλου ζητήματος των συγγραμμάτων, και υπενθυμίζει πως ο σύλλογος που δημιούργησε για δυό μέρες τον θόρυβο κακώς μονοπωλεί το σχετικό ζήτημα"

Αποστάσεις παίρνει ο  Σύλλογος Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών από το θόρυβο που έχει δημιουργηθεί σχετικά με την διάθεση των πανεπιστημιακών συγγραμμάτων αν και διαμαρτύρεται για την  καθυστέρηση των εκκαθα­ρίσεων του προηγουμένου έτους.

Σε ανακοίνωση του ο ΣΕΒΑ αναφέρει:

“Ο Σύλλογος Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών εκπροσωπεί κυρίως εκδότες που απευθύνονται,  επενδύοντας δικά τους κεφάλαια, στο αναγνω­στικό κοινό της χώρας. Συχνά, μερικοί τίτλοι αυτής της παραγωγής υιοθετούνται ως συγγράμματα.

Ο Σύλλογος έχει υποστηρίξει από την σύλληψή του το σύστημα διανομής συγγραμμάτων «Εύδοξος» παρά τη σφοδρή αντί­δραση άλλων φορέων. Σήμερα είναι υποχρεωμένος να καυτηριάσει την υπέρμετρη καθυστέρηση των εκκαθα­ρίσεων του προηγουμένου έτους, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν είχε αποδειχθεί πως η έγκαιρη πληρωμή των εκδοτών ήταν εύκολο να επιτευχθεί.

Γενικώς, ο ΣΕΒΑ κατά παράδοση δεν υποκύπτει στην επικοινωνιακή διαχείριση του μεγάλου ζητήματος των συγγραμμάτων, και υπενθυμίζει πως ο σύλλογος που δημιούργησε για δυό μέρες τον θόρυβο κακώς μονοπωλεί το σχετικό ζήτημα.

Ήδη το ζήτημα θεωρείται λήξαν”.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Μεταπολίτευση: Ιστορική μνήμη και δημοκρατία

Η δικτατορία του 1967 ήταν η κορύφωση της δραστηριότητας του μετεμφυλιακού κράτους. Από τη λήξη του Εμφυλίου πολέμου, ένα πραξικόπημα ήταν πάντοτε υπαρκτή επιλογή στα μυαλά των σκοτεινών μηχανισμών...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο